| Kent2142 a întrebat:

Ce faci cand nu te place nimeni si te considera urat si crezi ca o sa fii singur toata viata si nu te iubeste nimeni?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Kent si eu sunt in situatia ta stiu cum este dar asta nu inseamna ca nu ai dreptul sa fi fericit undeva cineva vom gasi si noi daca nu asta nu dramatiza asa numai fi pasator nu merita viata e scurta, fragila, murim cu fiecare secunda de ce sa fim tristi nu se merita fi fericit ca existi a fi trist e o prostie parerea mea, scade din pretentile tale si vei gasi si tu o fata nu toate fetele sunt fotomodel plus ca ele pun accent si pe banii, personalitate asa ca nu te speria fi mai indiferent

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Uitema pe mine, tot singur voi ramane, depinde daca reusesti sa cunosti o familie buna care si-a tinut fiica in maini bune si nu o arde la distractii si schimb de baieti.

| mgtow a răspuns:

Sa ai o familie e ca un hobby asa cum e sa ai alte capricii, nu e familie e altceva care te distrage si te face sa te simti fericit, implinit in viata.

| Musique a răspuns:

Ce poți să faci? Eram la un pas de a mă sinucide din cauza gândurilor de genul și uite că acum îți răspund la întrebare.
Trebuie să ai încredere că poate fi mai bine de atât, să înfrunți realitatea și gândește-te că sunt oameni care au nevoie de tine, care depind de tine.
Doare... dar speranță încă există.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă trezesc şi merg la baie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Ai un camion, omule! Omule, ai un camion! Camionul nu te lasa la greu, daca nu merge, tot te primeste inauntru! Ramai fara casa, dar ai camionul care nu te va trada! Poti sa faci o gaura, sa atasezi silicon si lubrifiant si poti sa zici ca este iubita ta! Poti sa ii pui si un nume! Poti sa ii pui slogan, ca „lamaia" din geam!
Camionul/camioana nu o arde la distractii, si nici nu se arde, o domini tu total!

Mysogyn presedinteeee!

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Termina cu prostiile astea, aici e vorba de treburi serioase nu prostii copilaresti.

anonim_4396

Dar camionul e o treaba serioasa! Viata ta e in joc! Tu iti decizi soarta!

| pietrean a răspuns:

Daca unii ma considera "urat", este doar treaba lor.Depinde cum ma vad eu, cum incerc eu sa fiu in societate, cata grija am eu de mine.Pentru moralul meu, ASTA CONTEAZA!

Cu un fier n-ai cum sa faci sex, daca vrei punete tu si fa ce vrei cu el. Eu prefer sa merg la profesioniste cu 500€ pe noapte intreaga.

| Wøodenpints a răspuns:

Te duci la curve.

anonim_4396

Poti sa ii bagi intr-o chirie, dar o sa devina geloasa camioana!

Nu esti intreaga la cap serios, numai camioane la feminin stii sa scoti la subiect.

anonim_4396

Camionel.
Ala ar fi copilul tau. ♥

| OnuOnulică a răspuns:

Atâta timp cât ai familia lângă tine nu ar trebui să îți faci griji.

| Korb a răspuns:

Cineva intelept spunea"DACA E SA CAUTI SA FI PLACUT DE CEILALTI O SA ESUEZI IN TOT CE FACI

| Meптαʟıтч a răspuns (pentru Musique):

De ce te/te-ai consideri/considerat urâtă?

| Musique a răspuns (pentru Meптαʟıтч):

Datorită unor chestii mai urâte...
Mă rog, au trecut, dar semne tot au rămas.
Baftă!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Te inchizi in tine.
Cel putin asa fac eu...

| Alyra a răspuns:

Faci ce fac şi eu: mănâncă ciocolată! Ciocolata va fi mereu alături de tine, nu eşti singur.
Ai răbdare, gândeşte-te că va fi mai bine într-o zi şi aşa va fi.
Succes!

| Lolităăăă a răspuns:

Nu ma intereseaza ce cred altii. Pot sa spuna ce vor ca le dau bot.

| alexalx1234 a răspuns (pentru mgtow):

Fete ce nu se uita dupa 100 de baieti? Imposibil

Întrebări similare