Exista o "vorba" conform caruia cel ce se pricepe la toate, nu se pricepe la nimic ca lumea. Incearca in politie.
Salut
E greu cu asta cu "ma pricep cam la toate". Si eu stiu sa fac ochiuri, si sa demontez un laptop, dar asta nu inseamna neaparat ca voi fi un bucatar sau informatician de succes.
Incearca sa pui in balanta lucrurile la care te pricepi cel mai bine, si lucrurile care-ti plac. Bineintele, intr-o mica masura, conteaza si posibilitatile de viitor. Dar banii nu inseamna totul.
Iti doresc mult succes.
Cu stima,
Neo
Da-mi voie sa-ti dau un sfat.
Cauta sa faci in viata ta,meseria care iti place cel mai mult, nu vei avea senzatia ca muncesti niciodata, rezultatele tale vor fi perfecte si salariul pe masura, tu fiind cel mai bun!
Asa ca, intreaba-te si raspunde-ti singur, in mod sigur exista ceva care te atrage irezistibil!
"Gaseste un serviciu care sa-ti placa si vei adauga 5 zile fiecarei saptamani." Michelangelo Buonarroti
Chestia asta cu priceputul la toate pare sa fie specifica romanului.
Eu as zice sa le iei putin prin eliminare si sa vezi la care din "toate" te pricepi cel mai bine si-ti si place.
De pilda, o facultate de litere se exclude din start ( daca spui "se merita", inseamna ca la romana nu te pricepi prea bine).
Apoi incepi sa te gandesti cam ce meserie ai putea face foarte bine si sa-ti si placa si pe aia e bine s-o alegi.
Un domeniu in care nu poti da gresi ar fi relatiile publice pentru ca ai o mare varietate de locuri de munca dupa ce termini.
tewutu întreabă:
rambo134567 întreabă:
Losnams întreabă: