Brazilia este o super-nationala cu fotbalisti de exceptie. C-au luat ei 1-7 acasa si au pierdut mondialul este partea a 2-a. E cea mai titrata nationala, are cele mai multe mondiale castigate : 5 la numar!
Nu imi placea nici inainte sa ia bataia aia.Fiecare cu echipa lui favorita.
Cu ce nationala tii? Ma bucur c-am dat de o fata microbista! :d
Da ce n-am face pentru banii astia, nu stiu ce as face, stiu ca as face multe, da sa stii ca un milion de euro nu aduci iubirea in viata ta nici parinti tai morti, sanatatea e cea mai scumpa, iubirea celor dragii nu as vindeo nici pentru un mld de euro
Misto! Sper sa fim mandri de baietii nostri la europeanul de la vara. Dar asa la nivel de club, ai vreo favorita?
Atletico Madrid, Sevilla, Chelsea.Si in functie de meci, mai tin uneori cu Barcelona, alteori cu Real Madrid, Valencia, Liverpool.Si cu toate echipele de la noi cand joaca, cu una straina
Dap.Ma uit pentru frumusetea meciului, nu fac mare tam tam din ele.Cand joaca Spania sau Romania atunci e jale.
Nu ne comparam noi cu spaniolii, niciodata nu ne-am comparat. Poate in anii 80'-90' cand Steaua era forta Europei de Est. Nici la nivel de campionat, e o diferenta mare. Pentru mine Premier League ramane farmecul vietii in fotbal! Cel mai frumos campionat, dupa parerea mea!
Sunt fan Manchester United, dar ca a 2-a echipa din Anglia as prefera-o pe Arsenal.