Un psihopat fără tratamentul luat la timp sau scos pe $paga de la Psihiatrie!
E clar ca amandoua sunteti aiurea, iar impreuna cu aia care stau sa asculte povestea asta, sunteti un colectiv toxic, in care va stricati la cap si mai rau.
La cate intrebari ai pus despre persoana asta, trebuia sa pui punct de mult interactiunilor cu ea. Dar stai, ca iti place drama.
Recunosc ca m-a afectat mult sa constat ca am ajutat ani de zile o persoana de acest gen.
Nu am stiut ca ajutand pe cineva ii voi trezi gelozia.La asa ceva nu m-am asteptat.
Insa as vrea sa stiu cu ce sunt eu aiurea daca am acceptat sa plec cu asa ceva la mare desi nu s-a comportat niciodata asa cand am fost la serviciu colege. Si mai am o intrebare. Sunteti administratorul acestui site de imi cititi toate intrebarile si va enervati? Cine sunteti sid e ce ma jigniti in privinta continutului? Nu mai cititi, daca nu va place si nu va intereseaza ce intrebari pun eu aici decat sunteti dumneavoastra administratorul acestui site. Atunci se intelege, dar puteti sa-mi trimiteti mesaj privat daca nu am respectat vreo regula a site-ului, nu sa ma jigniti ca sunt "aiurea".
Nu, gen persoana asta era geloasa pe tine, nu e de la ajutat
Duoa ce am ajutat-o cu sfaturi, informatii si tot ce stiam si i-am mai dat si materiale sa invete pentru un examen, m-a acuzat ca eu am luat note pe nemeritate la acelasi examen. Dar asta dupa ce nu a mai avut nevoie de ajutorul meu.
anonim_4396 întreabă: