| bleakk a întrebat:

Ce fel de persoane sunteti? Sunteti genul acela ipocrit care spune ca nu o intereseaza ce spun altii despre el/ea,insa voi faceti tot posibilul sa aratati impecabil in fata altora? Deci, cum sunteti ca persoane pe plan social?

9 răspunsuri:
| Aditzu a răspuns:

Nu sunt genul acela de persoana ipocrita care face ceea ce ai spus tu.
Conteaza ce parere au altii despre mine si daca este una gresita incerc sa le-o "corectez", demonstrandu-le ca nu sunt asa cum cred ei.

Sunt f sociabil, comunic cu toti, ma bag in seama, fac glume (fie ca's proaste sau bune laughing ), incerc sa ajut, etc.

Sunt Bun cu cei care merita iar cei care nu ii tratez cu indiferenta sau ii dispretuiesc.

Toata lumea face greseli dar nu toata lumea invata din ele.

Sunt genul de persoana care le are cu psihologia, consider ca tot ceea ce exista in viata asta scurta, complexa si imprevizibila, este bazat pe psihologie.

Sunt si complex dar si simplu.

Si multe alte lucruri happy

BFtA!

| Mayar a răspuns:

Ma intereseaza pana la un anumit punct si ma daore in cot pana la un anumit punct. Nu am cum sa iti explic de unde pana unde, nu ai de unde sa inteelgi exact, decat daca ma posedezi. big grin Alta solutie nu este.

| Syndre a răspuns:

Sunt undeva la mijloc. Mă interesează ce cred ceilalți pentru că trăiesc în societatea noastră zilnic, n-am cum să o ignor, dar nu mă interesează destul de mult încât să fiu ipocrită și să fac ce nu vreau să fac sau să renunț la ce vreau să fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era sa ma doare de ce zic altii, aveam frizura de afemeiat in cap, tricou stramt sa mi se vada muschii cat mai bine, iphone 12 si BMW in fata portii. deci nu, nu sunt ipocrit. nu ma imbrac dupa moda (mi se pare pentru prosti) dar asta nu inseamna ca nu sunt curat sau decent.

| bleakk explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt intocmai de acord cu tine. De exemplu,un tricou poate sta bine pe tine (oricat de larg ar fi ) daca ai ani buni in spate la sala,un BMW,nu-si ia doar un cocalar,ci si un om care prefera acest tip de masina,legat de iphone la fel,iti poti aprecia pentru calitatile sale,nu pentru ca il are x si y. Legat de moda, este si aici o alta discutie. Poti avea stilul tau vestimentar aparte, fara sa te lasi influentat, iar tu la randul tau sa influentezi, ori sa alegi din stilurile existente pe "piata" si sa te definitivezi ca persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru bleakk):

" De exemplu, un tricou poate sta bine pe tine (oricat de larg ar fi ) daca ai ani buni in spate la sala" mda ai dreptate, dar una e sa ai un tricou normal una e sa ai unul din ala stramt de nu poti ridica mainile. cand merg la sala multi ciumpalaci de genul vad, mi se pare prostesc. dar na, aia fac sala pentru fete nu pentru sanatatea lor. aia da ipocriti
"un BMW, nu-si ia doar un cocalar, ci si un om care prefera acest tip de masina" ma refeream la modele vechi gen anii 90. cati nu vezi de genul, nu au ce manca dar se dau mari ca au BMW sau stau mereu pe "empty" la benzina ca nu isi permit. una e un model mai nou sau foarte bine intretinut, alta e viata.
"legat de iphone la fel, iti poti aprecia pentru calitatile sale, nu pentru ca il are x si y" poate, dar eu unul nu ma omor cu telefoanele dar imi e sila ca in ziua de azi toata lumea se uita repede ce telefon ai de parca esti mai inteligent sau bogat daca ai nu stiu ce telefon, idioti. de aia nu suport faza cu telefoanele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stau sa ascult la altii, fac ce ma taie capul si-mi spun parerea fata de cine vreau eu, fie ca se supara sau nu.
La scoala era vorba cu foile despre religie. Cand s-a intrebat in clasa cine vrea sa faca religie am fost singura care a ridicat mana, cu toate ca mai bine de sfert de clasa este crestin-ortodoxa.
A doua zi din 30 de copii, 25 au venit cu foile semnate.
De imbracat, sunt diferita de restul fetelor, am cateva haine militaresti, nu port lucruri stramte si nu ma machiez nici sa ma tai.
La comportament thinking Sunt o persoana calma, ma impun fara sa incep sa tip sau sa urlu, nu-mi place sa atrag atentia si nici sa fiu inconjurata de o droaie de ''prieteni''.
Plus ca sunt si foarte ciudatica, vad fetele din ziua de azi ca se imbratiseaza si se pupa in continuu, eu nu fac d-astea, ca nu accept si nu-mi place. Sa te apropii de mine este destul de greu.

Dar tu ce fel de om esti? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"ciudatica" e putin spus la ce muzica asculti rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prea bland, stiu sad
Dar death metal nu-mi place.