| Daiana236 a întrebat:

Ce fel de poze preferati sa vedeti? Eu fac de ceva timp poze si ma intrebam ce va place sa vedeti intr-o fotografie? Natura, persoane, animale, etc.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am o afinitate pentru fotografia alb-negru, deşi nu neapărat. Iubesc imaginile care îmi spun ceva, care au o poveste, care îmi crează o anumită stare, care au mister, care mă captivează cu profunzimea şi ciudatul lor, care mă fac să ghicesc... Pot fi portrete, nuduri, peisaje, animale, clădiri, o cutie de bere, orice...contează mai mult compoziţia, colajul vizual, emoţia, adică nu atât ce, cât cum.

| Kaℓi a răspuns (pentru NOname):

Frumos spus! si foarte adevarat, si pentru mine happy

| NOname a răspuns (pentru Kaℓi):

love struck

| Artemisia a răspuns:

Hey, imi place sa vad cel mai mult poze cu persoane, portrete, alb negru, ceva mai artistic. Le ador happy

| Polaris a răspuns:

Creativitate, expresivitate și mesaj. Nu-mi pasă care e subiectul, ce contează e să mă facă să simt ceva și să mă fascineze simultan. Asta merge la orice formă de artă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi oamenii sunt senzitivi, empatici asa ca tot ceea ce este facut cu pasiune, dorinta de a impartasi bucuria ce iti umple sufletul in momentul in care ai o traire vazand ceva orice si fotografiezi. Imaginea va capta atentia privitorului si ii va reda cu fiditate bucuria, placerea si dorinta fotografului ce a bucura pe ceilalti. Fa ceea ce faci cu bucuria magica a momentului, sa nu ai asteptari de la ceilalti. Fii libera si bucura-te de fiecare moment fotografiat iar asta va imbraca imaginea captata cu magia si frumusetea si splendoarea sufletului tau. Forografia este pictura sufletului. Sa nu uiti asta.
Succes.

| DenisaDeea26 a răspuns:

Poze cu Chihuahua şi imaginile cu sânge şi vampiri.

| Ardelean_Liana_1976 a răspuns:

Imi place sa vad poze cu persoane, care sunt ele insasi si in fata camerei\ aparatului foto!