Hey, imi place sa vad cel mai mult poze cu persoane, portrete, alb negru, ceva mai artistic. Le ador
Imi place sa vad poze cu persoane, care sunt ele insasi si in fata camerei\ aparatului foto!
Creativitate, expresivitate și mesaj. Nu-mi pasă care e subiectul, ce contează e să mă facă să simt ceva și să mă fascineze simultan. Asta merge la orice formă de artă.
Am o afinitate pentru fotografia alb-negru, deşi nu neapărat. Iubesc imaginile care îmi spun ceva, care au o poveste, care îmi crează o anumită stare, care au mister, care mă captivează cu profunzimea şi ciudatul lor, care mă fac să ghicesc... Pot fi portrete, nuduri, peisaje, animale, clădiri, o cutie de bere, orice...contează mai mult compoziţia, colajul vizual, emoţia, adică nu atât ce, cât cum.
Noi oamenii sunt senzitivi, empatici asa ca tot ceea ce este facut cu pasiune, dorinta de a impartasi bucuria ce iti umple sufletul in momentul in care ai o traire vazand ceva orice si fotografiezi. Imaginea va capta atentia privitorului si ii va reda cu fiditate bucuria, placerea si dorinta fotografului ce a bucura pe ceilalti. Fa ceea ce faci cu bucuria magica a momentului, sa nu ai asteptari de la ceilalti. Fii libera si bucura-te de fiecare moment fotografiat iar asta va imbraca imaginea captata cu magia si frumusetea si splendoarea sufletului tau. Forografia este pictura sufletului. Sa nu uiti asta.
Succes.