Cand le primesti te alegi cu niste puncte, cand le dai ii arati aluia ca nu si-a uzat tastatura degeaba ca sa-ti raspunda la o intrebare. Cam atat. Monedele in schimb se pot folosi ca sa cumperi din magazinul TPU, dar le primesti doar daca editorii iti remarca/apreciaza raspunsurile.
Le pui în brad.
Sau dacă te referi pe site ul ăsta primești 100 de puncte și ayaye. Nu cred că ajută cu ceva deosebit
Preaupun ca vorbim aici despre fundele din site.
Pai ai tu o oarecare satisfactie cand primesti o funda si o sa se adune toate astea la puncte.
Ma rog pentru mine mai mult sunt importante raspunsurile evaluate pe care le am aici pe site, funde am 75 sunt destule, e un numar destul de decent zic eu.
De ce am cu 10 funde mai putin ca tine si totusi nu sunt nici macar in top 1000-900?
Ai chiar cu 31 mai multe funde ca el, și ești și în top 900
10 luni și 9 zile**
Mai contează când l-ai dat?
Acum ți s-a îndeplinit visul, ai și mai multe funde ca el, și nu ești în top 1000, ci în top 900 chiar
"10 luni și 9 zile**"
Greseala mea, nu m-am mai uitat la ziua in care l-am postat.
"Acum ți s-a îndeplinit visul, ai și mai multe funde ca el, și nu ești în top 1000, ci în top 900 chiar"
Visul ala s-a îndeplinit de ceva timp, a trecut, toate bune si frumoase, dar acum tintesc spre top 100 deci nu pot parasi acest site impacata.Nu sunt niciodata multumita.; _;