Ce te face sa crezi ca boschetarii au cum sa intre pe internet sa stea pe forumuri?
Multi au cum sa intre pe internet. Sunt multi boschetari cu smartphone-uri. Ce te face sa crezi ca a fi boschetar inseamna a nu avea telefon mobil?
Eu am vazut prize pe la Gara de Nord. Cred ca sunt in mai multe zone daca te uiti atent, nu doar acolo.
Dacă tu acum să zicem că mergi unde e un boschetar pe o bancă și îi dai un pachet cu mâncare poți discuta cu el.
Dacă treci pe lângă o cârciumă dint-un sat vezi niște bețivi cu fața desfigurată de băutură, la fel sunt și boschetarii.
N-am spus nicaieri ca vorbesc doar despre boschetarii din Bucuresti.
Ma gandesc ca boschetarii au anumite abilitati avand in vedere ca se pot descurca sa supravietuiasca in conditii foarte grele.
Despre situatia lor, despre probleme pe care le intampina si despre cum le gestioneaza.
Eu m-aș întreba, câți dintre ei știu să scrie si să citească. Poate ca unii sunt și școliti, dar sunt foarte rari...
Să presupunem că au smartphone-uri, de incarcat le poate incarca pe unde apucă... De ex, în sălile de asteptare din gări, am vazut destui care țineau telefonul la incarcat, in timp ce stateau intinsi pe bănci si il supravegheau.
As fi curioasa sa vad discutii despre situatia lor, despre problemele pe care le intampina si despre cum le gestioneaza.
Majoritatea boschetarilor nu știu să le gestioneze,nu știm noi sa gestionam unele situații care suntem cat de cat școliți dar-mi-te ei care nu mai au pe nimeni,psihic sunt la pământ de tot,majoritatea se complac,nici dacă sunt ajutați nu vor sa fie ajutați, refuza orice ajutor majoritatea de a fi în situația aceea tragică. Eu știu cum e că nici eu nu am pe nimeni, nici părinți, am apartament, job, dar la job nici eu nu știu cât mă ține că angajează pe perioada determinate de 3 luni, din 3 in 3 luni îți prelungește contractul, daca îl pierd merg dincolo la lucru, dar și acolo e foarte greu, când nu mai ai parinti ești 0 și daca ai fi bogat financiar,trăiești crize existențiale. Eu as alege sinuciderea daca aș ajunge în situația aia,de fapt as alege o și daca as avea bani,fiindcă eu nu mi-am ales sa am o viață de rahat și să mă nasc. Cine zice că viața e frumoasa delirează complet,vreau să îl văd fără părinți,sărac lipit,fara prieteni,și cu depresie și atacuri de panica de o groaza de ani daca mai susține același + multi dușmani. De multe ori mă întreb de ce nu se sinucid,pur și simplu se complac total în situația lor dramatică, multi au fost oameni mai ok decât noi și au ajuns boschetari de la droguri, păcănele, anturaj toxic etc. Și să te sinucizi e greu daca nu ai pistol, sari de la etajul 8 și rămâi paralizat pe viață,nu mori și ajungi leguma toată viața. Nu ar trebui sa te gândești la acest aspect că uneori ceea ce gândim exact acele lucruri atragem. Acum depinde că "boschetari" sunt și ăștia ce bagabontesc toată ziua,fura,se bat,jefuiesc, sunt antisociali,sociopați și psihopați,daca li s-au pus pata e cineva aia e victima sigura,ăștia ar trebui exterminați,arși de vii! Sunt boschetari care au mai multa cultura generala decât noi,chiar știu unul,nu știu cum a ajuns in situația aia dar e mai deștept decât majoritatea dintre noi.
Daca ți frica sa nu ajungi boschetara atunci chiar așa o sa devii mai devreme sau mai târziu,legea atracției chiar funcționează,așa că ai grija ce gândești!
Dorește-ti întotdeauna mai mult și acționează,gândește mereu pozitiv indiferent de cat de greu ți-ar fi.
Pai uita-te pe tiktok sa vezi ce oameni ok erau și în ce hal degradant au ajuns de la droguri și păcănele,mai ales de la droguri astea te distrug complet,că mulți iau legale,alea îți fac praf neuronii,judecata.
Un om care nu se poate numi boschetar e acela care muncește,care e liniștit,care respecta lumea,are o conduita ok in societate,acasă,își respectă părinții,dar unul care are bani dar se bate mereu in stânga și în dreapta,se droghează,jefuiește, face mișto de oameni, își bate joc de oamenii vulnerabili și ăștia tot boschetari se numesc, ăștia ar merita pedeapsa capitală, din păcate ogrămadă de psihopați și sociopați sunt in libertate în loc să se afle la spitalul 9
Cand am spus boschetari ma refeream la oameni fara o locuinta. Faptul ca jefuiesti sau te droghezi nu te face boschetar daca ai un loc stabil unde sa stai.
Ca sa te descurci in strada ai nevoie de anumite abilitati care nu sunt necesare pentru cineva care are o locuinta. La asta ma refeream.
Nu ma gandeam ca as ajunge boschetara, eram doar curioasa cum se descurca oamenii in acele situatii dificile.
Legat de starea lor psihica, n-ai de unde sa stii ceva despre asta doar privind situatia lor din exterior. Oamenii sunt diferiti si percep lucrurile diferit.
Nu consider ca orice om poate percepe viata per ansamblu ca fiind frumoasa.
De ce nu iti faci prieteni?
Legat de sinucidere, nu stiu ce sa zic. Nu putem sti sigur ce inseamna moartea si daca sinuciderea are sau nu consecinte. Tu crezi ca este ok sa te sinucizi?
Da,daca ai luptat ani grei sa ieși dintr-o situație și efectiv nu poți atunci este o soluție. Asta cu nu e ok numai fanaticii o au in cap,habotnicii. Degeaba au locuință daca nu sunt deloc educați,tot boschetari se numesc,și toți care bat oameni fără motiv,îi jefuiesc,rad de alții care sunt amărâți,îi ridiculizează,le face de-alea nasoale, jefuiesc,sunt violenți sunt sociopați și psihopati,de regulă pușcăriile sunt pline de ei și majoritatea sunt țigani și moldoveni,ăștia sunt mai needucați și bolnavi. Eu știu ce zic că am umblat cu șmecheri,cu bătăuși,cu tot felul de oameni, și oameni foarte ok, pentru mine sunt boschetari chiar daca au locuință daca sunt anti-societate au un caracter josnic, nu au compasiune și empatie pa fel că psihopatii
Sunt boschetari mai educați decât unii cu bani sau locuință, totul este relativ
Eu vorbeam doar despre oameni fara locuinta. Nu vorbeam despre caracterul sau educatia oamenilor.
Legat de sinucidere: Ce anume te opreste sa te sinucizi?
Instinctul supraviețuirii, mâncarea, ambiția ieșită din comun și faptul că mulți se vor bucura daca o voi face.
Faptul că sinuciderea poate da failed, sunt cazuri când și cu pistolul s-a întâmplat.sau de la etajul 8 etc
Aia fără locuință sunt un caz pierdut, așa vor rămâne majoritatea. Cerșesc, fura, mănâncă din gunoaie se descurca ei cumva, dar nu își vor depăși cei mai mulți dintre ei niciodată condiția. De abia se descurca de pe o zi pe alta oameni cu facultăți, de aia nici nu se pune problema
Este dificil sa iti gasesti prieteni atunci cand vorbesti mereu doar despre depresii si frustrari. Ai putea incerca sa discuti mai mult despre lucruri pozitive sau neutre. Nu ma refer sa nu fi tu insuti. Ci sa iti concentrezi atentia si pe alte subiecte.
stuffhappens întreabă: