Moartea, cand ma gandesc ca voi muri candva,, ma face sa nu pot trai cum trebuie clipa.
Oricine are frici, Ray.Și eu.
Complexe,frustrari ai?
Nu le-aș numi așa.
Nu știu dacă frica mă ține pe loc. Mai degraba comoditatea. Dar ar putea fi undeva prin subconștient frica de a gresi si de a ajunge sa regret. Acuma depinde despre ce vorbim.
Am Arachibutyrophobie, ceea ce ma face sa evit mereu raftul cu untul de arahide din magazine.
Niciuna dintre cele pe care le am nu mă ține pe loc, nu e ca și cum m-aș lovi de ele zi de zi.
Ce fata curajoasa, fara frici, esti o rebela
Mi-e firca sa nu raman toata viata o inadaptata. Intotdeauna am fost diferita, am facut lucruri diferite fata de persoanele de varsta mea si nu am reusit sa ma pun intr-o categorie, sa ma integrez intr-un grup. Oricat incerc, ma simt in plus oriunde, nu imi gasesc locul nicaieri.
Frica de a nu da gres, frica de a cunoaste persoane noi pentru ca nu stiu daca voi fi ''comaptibil'' (pentru ca asa s-a intamplat in mare parte cand am cunoscut persoane noi) cu ele, frica de a dezamagii.Cel mai rau ma enerveaza cand sunt pus sa fac un lucru pe care stiu sigur ca nu o sa reusesc sa-l fac si le spun inainte sa-l fac ca n-o sa reusesc, dar ei tot cred ca pot sa-l fac si in final iese cum am zis eu.Frica de abandon, poate d'asta nici nu vreau sa am familie.Cu toate astea pe cap, singuratatea a inceput sa mi se para un lux.
De a se termina sezoanele din anime-urile mele favorite, de virusii informatici putin si ca CFR-ul va lua campionatul.
Singura frica pe care o am in momentul de fata este inconstienta soferilor din Romania, eu mergand zi de zi pe motocicleta...Pe loc oricum nu ma tine, nu pot lasa motocicleta
anonim_4396 întreabă: