Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"
Miros de fericire, de bucurie sunt lucruri pe care mai nou le simti o data pe an.
Eu locuiesc in Norvegia.Zapada este mare aici.Sunt departe de casa, anul acesta nu o sa fac Craciunul in tara.Am familie acolo, am prieteni, acolo am tot trecutul dar acum traiesc in prezent si nu trebuie sa ma gandesc la ce a fost.Am si aici familie dar parca, Craciunul nu este la fel. Oriunde am fi trebuie sa simtim spiritul Craciunului si sa ne bucuram de nasterea Mantuitorului.De Craciun trebuie sa fim curati sufleteste, veseli.
Ca sa-mi satisfac nevoia de a vedea alb pe fereastra a trebuit sa-mi cumpar un spray cu zapada artificiala.It feels so good...
In Suceava a nins foarte frumos.Mi-a adus aminte de zilele cand veneam de la sanius si stateam langa brad.
Mi-amintești de http://resources1.news.com.au/......crooge.jpg
A nins la Timisoara! Zapada e jumatate de metru aproape si e foarte frumos. Miroase a ceva.e Craciunul, Revelul cu prietenii!
Lula mea, s-a pus pe nins acum 20 de minute.Merge ceas cu un post-rock si-o rachie.
Ma asteptam la Grinch.Da' nu-i prea departe.Si,ma crezi sau nu, exceptand grimasa aceea imposibila, eu am privirea aia mereu. Ceva incrucisare intre paranoie, ura si esenta ridicolului.
In orasul asta niciodata nu ninge la timp.Detest faptul ca aici totul intarzie, sper sa vina ziua in care sa plec in alt oras.
Craciunul fara zapada este sec..Mai e timp dar simt ca aceste meleaguri ma vor dezamagi iar si ma vor lasa sa privesc de craciun pamantul uscat si cerul cenusiu.
Craciunul? E magic, e perioada in care sa fi mai bun este esential..cred.
Iarna magica!
Singurul lucru din seara asta care m-a facut sa zambesc a fost raspunsul tau.
Deci am destul "'frown '' pe fata
anonim_4396 întreabă:
WallzRUp întreabă: