NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Ce frumos a nins! Şi parcă deja miroase a iarnă, a copilărie, a brad, a portocale, a haine ude, a bucurie, a poveşti în faţa focului...
A nins şi la voi? Vouă a ce miroase prima zăpadă?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"

192 răspunsuri:
| deyutza135 a răspuns:

La Galati nu a nins crying

| ScarecrowFarmer a răspuns:

Pai nu a nins in muntenia sad dar vesti bune! De luni incepe ninsoarea Munteni! YEEEEE, FULL JOY!

| dutzuganea a răspuns:

Pela noi la Galati a nins o singura data.

| Holocaust a răspuns (pentru dragos9234):

OMGOMGOMG
Dude,uita-te iar pe fereastra!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_meli43b2NW1rgi0ebo4_250.gif

| IsabelaIssa a răspuns:

Mie imi cam miroase a ploaie laughing Si nu ma lasa sa ii dau drumul imaginatiei la lucrurile astea. Dar incet incet ma incadrez si eu acolo big grin

| ana5 a răspuns:

La Buzau nu a nins!

| Kodokuna a răspuns:

Zapada nu miroase.
*priveste cum este bombardata de "stupid" si "fara sentimente"*

| Fiction a răspuns:

A caldura, bulgari, a zapada tongue, a nuca, a rasina si a brad de Craciun.So many memories...

| BluishAngel a răspuns:

Prima ninsoare miroase cel mai mult a copilarie,imi aduce aminte de bataile cu zapada de cand eram mica, de datul cu sania pe partie, de momentele cand stateam pana cand se intuneca si faceam oameni de zapada impreuna cu prietenii mei de atunci, dar imi aminteste si de momentul cand faceam bradul impreuna cu parintii mei iar beculetele si beteala straluceau la fel ca ochii mei cand vedeam bradul gata. Abia astept sa vina Craciunul, ca anul asta sa fie la fel.De asemenea, zapada imi aduce aminte de cadouri, de miros de portocale, de iubire si armonie.Cea mai frumoasa e prima ninsoare! Miroase la fel de frumos pentru toti dar in acelasi timp atat de diferit! happy

| cezar9999 a răspuns (pentru dutzuganea):

Hei si eu stau in Galati si na nins doar o singura data de foarte multe ori

| cezar9999 a răspuns (pentru deyutza135):

Stai fara grij o sa ninga

| dakrismak a răspuns:

La mine tuna si fulgera rolling on the floor

| alionadoareu a răspuns (pentru Dumnezău):

Doamne Doamne, ce haios esti laughing) Nu ti-ar placea ploile acide, crede-ma. Ori esti plictisit de moarte, ori vrei sa mori si te-ai plictisit sa astepti big grin

| Woodenpints91 a răspuns:

Ninge în fiecare an. Ce-i atâta agitaţie? straight face

| IMC90 a răspuns:

De cate ori ninge ma apuca damblaua, ca nu mai pot iesi cu masina din parcare rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a nins aici, dar ar fi cazul. Nu de alta, dar zăpada mai acoperă din murdăria aglomerării urbane, pe care o detest. Norocul meu că stau într-o zonă mai liniştită.
În rest, de nins a nins în fiecare an, aşa că nu e ceva neobişnuit sau extraordinar.
Şi nu, nu îmi miroase a portocale sau brad. Tu o spui la figurat, dar se mai întâmplă câteodată ca zăpada să miroasă - a pişat de câine, mai ales în locurile unde e galbenă.

| Nordic a răspuns:

In Fălticeni județul Suceava ninge big grin și miroase a iarnă laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alionadoareu):

Dacă ai destulă imaginaţie, găseşti ceva de făcut pe orice vreme.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Păi zăpada miroase a zăpadă, nu? Ultima oară când am verificat nu mirosea a coacăze, mandarine şi ce mai zici tu acolo.

| Mădă0611 a răspuns:

Da, si mai devreme a nins. Mie imi miroase a frig laughing, a aer curat, la propriu si la figurat, asta me gusta.

| tpuforyou a răspuns:

La Pitesti nu a nins! (

| GaByScream a răspuns:

Nucrying((((((( vreau sa ningaaaaaacrying((

NOname
| NOname explică (pentru Mădă0611):

Subscriu.

| PatrickJ a răspuns (pentru Dumnezău):

Esti nap!

| deyutza135 a răspuns (pentru dutzuganea):

Da si aia foarte putin stratul a tinut 3 orecrying

| Dumnezău a răspuns (pentru alionadoareu):

Pe tine chiar te cheama Aliona? Era mai ca lumea Alyona, dadea un feeling mai siberian.Eu vreau ploi acide doar pentru cei naivi, daca stau in barlog, sunt ferit.

| Dumnezău a răspuns (pentru PatrickJ):

Aia-i o leguma, loaza!

| RomulusMilea a răspuns:

Dragă NOname,

La Timişoara ninge neîncetat de azi dimineaţă de la orele 11:00, parcă suntem într-o carte de poveşti, este superb. După părerea mea, iarna este cel mai frumos anotimp, puritatea zăpezii îţi trezeşte o linişte sufletească greu de egalat.

Atât de frumos este afară, că dintr-un moment în altul parcă aştept o sanie cu zurgălăi să oprească în dreptul casei mele, să se audă nechezat de cai, sau de reni, care să te atragă să mergi afară, în miros îmbietor de vin fiert cu scorţişoară, cozonac proaspăt cu nucă.

Obrajii ne sunt roşii, semn de sănătate, semn de bucurie. În sfâşit a venit iarna, inima ne-a fost acoperită toamna de umbra unui copac, iar acum iarna vine să le elibereze de griji, de supărările de peste an.

O iarnă superbă tuturor, alături de cei dragi.

Cu drag,
Romulus, 8 decembrie 2012.

| Raniia a răspuns:

Da,ninge,ninge...privesc pe geam si-mi amintesc, cand eram mica, cum stateam cocotata cu orele acolo. Miroase a biscuiti cu aroma de scortisoara.O noapte cu multi fulgi de zapada care sa te trimita de-a dreptul in cel de-al noulea cer.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Citi ani ai?