Si totusi, dupa ce momentul euforic trece, realizezi ca ninge de peste 35 de ore viscolit, dai la lopata sa eliberezi drumul, nu ti se deschide poarta, s-au intepenit nu stiu ce balamale, ai oameni inzapeziti in vama la Nadlac si-acus li se ispraveste combustibilul, ramai fara tigari si magazinul de langa tine nu-i deschis fix azi! trebuie sa-ti duci plodul la meditatii la mate fix in coltul celalalt al unui oras paralizat, nu-ti mai miroase nici a copilarie, nici a portocale, nici a 2012, nici a Europa, te trezesti aruncat in timp si ti se spune:"Descurca-te sau mori!"
Da a nins foarte frumos, cu fulgi mari si luciosi.mie sincer imi miroase prima zapada a bucurie, dragoste, suspans si veselie.magia ierni nu se poate descrie pentru mine este un mister. sper ca te-am ajutat.
Da am fost si mama ce aluneca la vale.e zapada peste tot! e iarna si iarna e frumos dar prea geros.
Si el scoate inca unul? Am dat o raita pe HHB sa vad ce si cum si cred ca o sa fie mai aproape de cel de anul asta, decat de Reactii Adverse.Parc-o ia si el pe calea inceputa cu ultimul album de la Haarp... Zici si tu cu o saptamana inainte de album, ca iese albumul. Deliric nu mai scoate anul asta, ca asa ziceai prin februarie?
Mie-mi place mai mult Catharsis decât Reacții adverse, albumul ăsta l-a propulsat pe Carbon în top 5 MC români preferați de mine. Și pe albumul Haarp el e cel mai lucid și ascultabil, contrar a ce-am spus la prima recenzie, când l-am clasificat ca fiind șters. Și filmele lui despre divinitate sunt mult mai ample și spirituale, asta se vede și pe promo-ul pentru album, Infinitul din secunde (nu mă încântă piesa, dar se vede că omul are o viziune de ansamblu și cunoașterea filosofică probabil cea mai dezvoltată din brigada Facem Records). Știam de vreo 2 luni că scoate azi, dar mi-am amintit abia când a lansat piesa promo.
Deliric nici nu știu ce mai face.
Oricum, știi când ziceam prin februarie că anul 2012 o să ploua cu materiale bombă? Uite c-au fost doar bombe fâsâite. În afară de Catharsis, nu e alt album la care să-mi placă majoritatea pieselor sau măcar jumate. Mizerabil an...
Gata! Vreau sa-mi iau bagajele si sa plec mai repede de la Constanta! INCA nu a nins! In fata e prrapad si la mare, la noi nimic!
Eu am mirosit-o, la propriu. Am primit un bulgare in fata si mi-a intrat si in nas.
Deci, da a nins si nu-mi miroase a bine.
anonim_4396 întreabă: