| Cksihja a întrebat:

Ce i-a apucat acum pe oameni să meargă la mare? Aproape toți oamenii pe care îi cunosc au fost la mare. Înainte nu se ducea nimeni și mergeau pe la munte că marea e cam departe.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii romanului sa nu faca ceva... Atunci il apuca mai aprig. Plus e mijlocul sezonului iar grecii nu ne mai primesc ușor

| Sofer a răspuns:

Mai frumos la mare, te bronzezi și faci baie în mare. Și eu am fost acum 5 zile.

| Celcestietot a răspuns:

Își trăiesc și ei viața.

| ioan452 a răspuns:

Pentru ca nu pot sa meargă in vacanța in străinătate din cauza restricțiilor și au zis sa meargă anul asta la mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce sa nu mearga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa tot anul asta de cacao, si eu m-as duce in toate directiile.
Oamenii simt nevoia de libertate, pentru ca au fost inchisi in case fara voia lor si acum isi traiesc si ei viata.

| Michaeel a răspuns:

E vara, e cald, imediat vine toamna și e din nou frig și se întunecă mai repede, de ce sa nu facă nimic omul când poate merge la mare sa se simta bine din moment ce e vara și are concediu? Dacă omul merge la mare nu înțeleg cu ce te afectează pe tine, dacă tu nu mergi măcar lăsa-i pe alți sa se bucure de viata.

| OldSoul a răspuns:

Fie au impresia ca e mai ieftin decat in rest.
Fie se gandesc ca daca vine corona si ne mai baga astia intr-o carantina sau murim, ar fi pacat sa moara fara sa fi vazut marea.
Bine, astea-s doua banuieli de ale mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că a fost starea de urgenţă şi cum au stat în casă atâta timp, simt acum nevoia să evadeze. Şi unde e mai frumos? Nu la mare, unde te bronzezi şi te bucuri de vară?
Eu aş alege marea întodeauna deoarece muntele îmi dă senzaţia de răceală (iarnă, zăpadă) iar mie îmi place anotimpul cald. happy

| Cksihja explică (pentru anonim_4396):

Decât să mă coc la soare mai bine merg la munte să mă mai răcoresc, în plus aerul la munte e mai curat și face bine la plămâni.