Buna
Sunt multumita cu ceea ce ma inzestrat bunul Dumnezeu!
Sunt multumita ca sunt intreaga si nu am defecte din nastere cun se intampla in ziua de azi!
O seara buna
1,60, as vrea sa am macar 1, 75, e o inaltime foarte mica pentru un baiat nimeni nu-mi da mai mult de 17, 18 ani, abia am iesit din Romania pe aeroport bolovani nu credeau ca am peste 18+ ani acuma 3, 4 ani cand am mers in castellon, dar stiinta imi da o speranta exista operatia la genunchi dar costa cam 100 de mii de euro
Sunt mai inalta ca tine
Chiar nu te mai saturi de asta, serios?
Nu e vorba de curaj isi dai seama ca aia stiu ceea ce fac si asa operatia costa o avere o suta de mii de dolari, faza e ca probailitatea e sa reuseasca cu cat esti mai mic in inaltime pe la 1, 75 sunt probleme cica, personal dupa carcaterul meu nu ma consider de cat am cred ca trebuia sa am mai mult, e ciudat ca toata lumea sa te vada un copil mereu, de fete nici numai vb
Cam da, in geeral barbati prefera femeile scunde de inaltime dar totusi eu vad multe cupluri de acelasi inaltime, totusi eu daca as fi fata nu as sta cu unu mai mic ca mine la inaltime, iar faptul ca esti inalta cica se cam presupune ca ai mai multa incredere in tine si ca lumea te considera o persoana matura ceea ce e un lucru bun
Am 1.76 sau 1.77. Sunt ok si asa, dar as mai fi vrut sa cresc pana la 1.82 - 1.83.
Sunt multumit de inaltimea mea e potrivita pentru varsta mea (15) si inaltimea este 1, 71 asa a aratat ultima oare cand m-am masurat.
Eşti înaltă!
Ma consider scunda.
Tu cat ai?
1,75.
Vreeeaaauuu si eu
Dar din poză nu par aşa înaltă, dar sunt.
Tu esti cea din poza de profil>?
Da, ştiu că arăt copilăroasă, oameni buni, am 16 ani, nimeni nu arată perfect.
N-a zis nimeni ca esti urata Ca sa pomenesti de perfectiune
Semeni cu o fata de `12 ani :3 Dar nu-i problema, simte-te mai tanara nu inteleg de ce te superi.Eu una m-as simti bine.
Ai prefera daca ti s-ar spune, "Mama semeni de 40 de ani"
Mda, totuşi în realitate arăt mai matură.
Asa zic toti (sau aproape toti)
Inclusiv eu
Pot vedea cum arăţi?
Ai Facebook?
Nu imi bag pozele pe alte site'uri in afara de Facebook
Nu am Facebook. Decât pe privat îmi poţi da un link cu o poză de a ta.
Ce ciudat...Nu poti vedea linkul de la poza daca nu ai Facebook.
Anto', de ce minti iar?
Plus ca e imposibil sa n-ai
:3
Of
Las-o balta...
Nu pe Facebook, mă refeream pe Imgur... -.-
Sau ceva de genu.
Nu mint, dacă nu am nu am, ce să fac? Nu îmi place!
Am 1.65, dar sunt in crestere, nu as vrea sa fiu mai inalt, nici nu inteleg de ce multi oameni vor sa fie inalti...cel mai bine cred eu e sa fi nici scund nici inalt, ci potrivit si apropo, oamenii inalti traiesc mai putin...
:o Voi muri!
nu vreau sa zic ca traiesc putin, doar ca mai putin (nu cu mult) decat daca ar fi fost mai scunde
Voi muri, de cee? Nuu!
du un stil de viata sanatos , poate traiesti mai mult ca mine, nu se stie, apropo, ce inaltime ai?
1.75.
Am 19 ani și 1.74. Și nu sunt mulțumit, mă complexează rău treaba asta.
Aș vrea să am măcar 1.78-1.80.
Sper că o să mai cresc ceva totuși, că doar băieții cresc până la 21 de ani.
imagination întreabă:
anonim_4396 întreabă: