Generic insemna melodia de inceput de la un film, dizlecsic insemna ca nu poate sa citeasca se incurca in litere, chakra nu stiu, clan e o grupare de niste copii dintr-un joc, brb insemna revin imediat si dnd nu ma deranja. sper ca te-am ajutat
1. GENÉRIC, -Ă, generici, -ce, adj. Care aparține unei categorii întregi, privitor la o categorie întreagă (de ființe, obiecte, fenomene); care cuprinde toate cazurile de același fel. ♦ (Substantivat, n.) Partea de la începutul sau de la sfârșitul unui film, în care sunt indicate numele principalilor realizatori ai filmului respectiv. – Din fr. générique.
2. nu am gasit definitie in dex
3. din ce stiu eu reprezinta o energie a corpului care se spuna ca ii ajuta pe oameni in lupta (chinezii, japonezii, coreenii, etc)~nu stiu clar :-s
4. CLAN, clanuri, s. n. 1. Comunitate gentilică caracteristică comunei primitive, formată din oameni legați prin relații de rudenie și de limbă. 2. (Peior.) Clică. – Din fr. clan.
5. Brb= Be right back (un fel e revin imediat)
dnd= do not disturb (nu deranja)
Fundita te rog frumos...
1 - Termenul "generic" se defineşte sau poate inseamna: GENÉRIC, -Ă, generici, -ce, adj. Care aparține unei categorii întregi, privitor la o categorie întreagă (de ființe, obiecte, fenomene); care cuprinde toate cazurile de același fel. ♦ (Substantivat, n.) Partea de la începutul sau de la sfârșitul unui film, în care sunt indicate numele principalilor realizatori ai filmului respectiv. – Din fr. générique.
2 - Dislexia - dificultatea de a invata cititul si scrisul
3 - Chakra este un cuvânt din limba sanscrită care se traduce prin roată sau cerc. Chakra este un concept filosofic care se referă la vârtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiționale, ar exista în corpul uman.
4 - Clan - Comunitate gentilică caracteristică comunei primitive, formată din oameni legați prin relații de rudenie și de limbă.
5 - Be Right Back (revin imediat) /
Do not disturb - nu deranjati.
5.BRB = be right back (revin imediat)
4. o grupa, liga
3.mana(nu cu casuta pe ''a'')
2.cred ca un fel de "nu poate invata"sau ca nu tine minte ce a invatat.
1.generic=Care aparține unei categorii întregi
Salut, generic are 2 sensuri:1-la inceputul sau sfarsitul unui film sunt indicate numele personajelor, iar 2-ceva care apartine unei categorii, Chakra este un concept filosofic care se referă la vârtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiționale, ar exista în corpul uman, clan=o grupare, o organizatie, mai multi oameni cu acelasi scop, brb=be right back(revin), dnd=do not disturb(nu deranjati)
2=nu poate invata
4=familie, club de joc
5=dnd=nu deranja, brb=vin imediat
funda?
1. Generic= melodia de la inceputul unui film
2. Dizlecsic= nu poate citii
3.
4.Clan=un grup...
5.BrB=be right back =revin imediat. DnD=Don`t not disturb =nu ma deranja!