Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, tin la corpul meu. Am intalnit tot felul de oameni si as cam sti la ce sa ma astept daca fac asta, mai ales la partea cu bautura, si mi se par destul de stanjenitoare situatiile in care se pun singuri betivii de care rade toata lumea. Adica ai vazut si tu pe strada sau la petreceri destui betivi, si destule situatii stanjenitoare in care se pun atunci cand sunt influentati de alcool, eu nu vreau sa ma aflu vreodata intr-o astfel de situatie. Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu ei, doar ca este decizia mea sa nu fac acele lucruri.
Nu ma spovedesc, si nu cred in pacate. Acest pacat il consider ca o mustrare de constiinta, spre exemplu, daca sa zicem ca prin absurd, intr-o zi m-as droga, nu as considera asta ca un pacat, ci ca o mustrare de constiinta, adica nu pot sa dorm linistit din cauza a ceea ce am facut. Unii il numesc pacat, si au nevoie de preot, ca sa scape de acea "piatra de pe inima", eu il numesc mustrare de constiinta, este exact acelasi lucru, doar ca are o alta denumire. Numai ca eu nu simt nevoia sa il spun, il tin ca pe un secret. Bineinteles ca nu am facut asta (de drogat vorbesc), si nici nu o voi face vreodata. Am invatat sa imi accept aceste "pacate", ca o parte din mine. Eu le-am facut, deci sunt ale mele, doar eu trebuie sa stiu de ele, nu trebuie sa mai stie altcineva. Sper ca te-am lamurit. Sunt o persoana complicata, stiu asta. Cu greu poate patrunde cineva in mintea mea si este si mai greu sa ma inteleaga. Gandesc diferit fata de altii, si vad viata intr-un mod diferit de cum o vad altii. Sunt special, ce pot spune
naviDIabLO întreabă:
Elly7890 întreabă:
Acadeeeaa întreabă: