| Vanne a întrebat:

Ce inseamna atunci cand scrii italic? Ma refer cand scrii pe foaie.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Italic se refera la fontul din programul word. Daca te referi la acesta, este folosit pentru a scoate in evidenta un cuvant ori un concept.
Cat despre preferinta unei persoane de a scrie in word ori pe messenger in italic, nu spune nimic despre ea, decat ca ii place vizual cum arata.

10 răspunsuri:
| Bogdy2k a răspuns:

Inclinat si putin rotunjite literele.

| SaraaaaL a răspuns:

Inclinat

| Vanne explică (pentru Bogdy2k):

Nu ma refer la definitia cuvantului,, Italic" ci la superstitiile legate de acest tip de scris. De genul: Daca o persoana scrie italic, atunci e cumva.

| Bogdy2k a răspuns (pentru Vanne):

Imi pare rau atunci ca am inteles gresit, asta probabil stie doar Nostradamus whistling.

| Vanne explică:

Nu ma refer la definitia cuvantului,, Italic" ci la superstitiile legate de acest tip de scris. De genul: Daca o persoana scrie italic, atunci e cumva.

| Vanne explică (pentru Bogdy2k):

happy

| VerdeLila a răspuns:

Intr-o scriere de ex, poate avea mai multe intelesuri, fie gandurileunui personaj, fie un cuvant/expresie ce este explicata in josul paginii.
Daca te referi la o persoana oarecare, atunci scrie italic pentru ca asa ii place.

| mimiwewem a răspuns:

Un scris ordonat și frumos. (înclinat)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Vanne):

Crezi in prostiile astea de superstiții? Ce ar putea să insemne un scris italic? M ai terminati cu prostiile si superstitiile astea ne fondate.

| Vanne explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am de facut un referat despre scrisul italic, originile lui, superstitii, si tipurile de persoane care il foloseau in perioada Victoriana.