| dianainsta01 a întrebat:

Ce inseamna Blind Date?

15 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Se refera la o intalnire care s-a format dintr-o dragoste oarba, adica atunci cand niste oameni se intalnesc pentru prima oara si se plac desi nu sunt prea simpatici scuze de termen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întâlnire pe nevăzute. Adică "pe orbeşte", cum ar veni.

| Sociopat a răspuns:

Va cunoasteti pe net, nu stiti cum arata fiecare si cadeti de comun acord sa va vedeti intr-un local sau ceva de genul. Faptul ca nu stii cum arata partenerul este acel "Blind" din "Blind Date".

| AlexanderAdrian a răspuns:

Intalnire pe nevazute. E genul de intalnire pe care ti-o aranjeaza prietenii in care cei doi nu s-au vazut inainte de a se intalni pentru prima oara intr-un loc stabilit pentru un date. Uneori aceste intalniri le mai stabilesc si unele firme de matrimoniale, asta mai mult prin strainatate.

Sunt prieteni care probabil considera ca doi dintre amicii lor s-ar potrivi si atunci aranjeaza acest gen de intalnire. Avantajul poate fi tocmai faptul ca nu s-au vazut, putandu-se astfel crea reactii de dragoste la prima vedere sau macar o atractie instantanee, sentimentul de chimie intre cei doi. Amicii considera ca daca s-ar vedea din poze sau altfel inainte de intalnirea fizica, s-ar strica acest farmec.

| aumih16 a răspuns:

Aoleo nu stii engleza inseamna

| aumih16 a răspuns:

Dar chiar tu ce limbi stii asa daca engleza habar nu ai ce inseamna pacat ca e rusine sa nu stii atunci cred ca iti place spaniola franceza italiana germana etc

| aumih16 a răspuns:

Hai pentru ca imi e mila de tine iti voi spune ce inseamna blind date intalnire oarba asta inseamna desi nu ar fi trebuit sa iti spun pentru ca e rusine mare sa nu stii limba engleza dar te iert etc ca imi e mila de tine

| dianainsta01 explică (pentru aumih16):

Tu unde te-ai trezit aici?laughing

| aumih16 a răspuns:

Dianainsta01 imi pare rau atunci daca te am jignit s-au suparat cu ceva aveam senzatia ca nu stii engleza si de asta

| aumih16 a răspuns:

S-au suparat pardon am gresit

| aumih16 a răspuns:

Sau

| aumih16 a răspuns:

Dumnezeule daca stiai engleza de ce pui oamenii sa te intrebe ce e aia blind date e ridicol ciudat etc in fine

| aumih16 a răspuns:

Nu pot sa te inteleg ce anume voiai tu de fapt ce inseamna ori altceva

| aumih16 a răspuns:

E mare rusine oricum sa nu stii ce inseamna blind date

| Vict0r3 a răspuns:

O întalnire aranjată, ce nu a decurs întâmplător.

Întrebări similare