| laudima22 a întrebat:

Ce înseamnă când o femeie își "linge buzele, atinge buzele"
Ieri trecând pe stradă am văzut gestul asta de la 3 femei diferite. Când am trecut pe lângă ele, și se uitau și la mine, eu m-am uitat dar puțin, contactul vizual, apoi mi-am văzut de drum, ce înseamnă asta. Nu una, nu două, ci trei femei/doamne diferite. De ce? Nu am un fizic de invidiat, nu merg la sală, nu mă consider frumos. Voi ce părere aveți!? Eu mă consider un om normal ca toți ceilalți fără figuri și alte alea.

14 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Le-a rămas mâncare, lichid ceva pe buze, le mănâncă/ustură/le au uscate, tic etc.Nu mai analiza orice lucru mărunt, nu se învârte pământul în jurul tău.

| laudima22 explică (pentru J0B0MAT):

????

| vodami92 a răspuns:

Inseamna ca ii sta mintea la prostiilaughing la sex cel mai probabillaughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Au herpes.
Oamenii normali sunt atragatori, sa stii. Majoritatea fac si sex, chiar cu femei.
Normal nu inseamna neinteresant.

| TimberWolf a răspuns:

Au lipsa de ciocan. Si eu patesc chestii de genul, la mine doar se holbeaza insistent si asta nu de putine ori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E uscat aerul si li s-au uscat buzele

| gemeni6226 a răspuns:

Eu sincer habar nu am, dar niciodata nu m-am comportat asa, ba mai mult cand se apropiau barbatii si era clar ca doresc contact vizual, eu mereu am ocolit acest lucru.Se pare ca ai dat de niste femei, doamne deocheate in drumul tau ce evident isi manifestau dorinta acuta de a face sex cu tine. Poate ca nu esti frumusel dar ai pe vino incoa sau te-au gasit unul bun de plata pentru astfel de servicii. Cele care practica asa ceva deja au experienta cum arata unul care poate fi prins in plasa.

| Simpatic a răspuns:

Probabil nu te vezi tu atragator, dar nu se stie ce carismatic esti
romeo fantastik cand isi dadea jos ochelarii spunea ca se indragostesc femeile instant de el
unii au puteri de superman, caci si superman taie cu laserul din ochi lacate, nu?
deci sa nu ignoram niciodata chimia dintre oameni, ea exista!

| Fatamuntilor a răspuns:

Buze crapate /herpes! Cand ai astea ai tendinta de a-ti umezi mereu buzele, deoare sunt uscate!

| J0B0MAT a răspuns (pentru laudima22):

Ăsta trebuia să fie un Emoji pe care nu îl citește site-ul sau ce anume îți dă bătăi de cap din ce am scris?

| MarianWLF a răspuns:

E frig afara si n-au strugurel.

| dullcat a răspuns:

Daca ti se pare un semnal de interes amoros, sa stii ca e posibil sa fie, asa cum la fel de bine e posibil si sa nu fie nimic.Eu obisnuiam sa fac acest gest cand simteam buzele uscate, cand nu aveam balsam de buze la mine, ceea ce agraveaza starea lor, mai ales pe vremea rece.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar isi umezesc buzele uscate de vremea rece.

| Anonimboy111 a răspuns:

Eu cred ca le-a placut de tine si voiau sex