Dinozauri cu cap de gandac?
Eu visez fetite moarte cu parul negru pe fata si imbracata in negru, si i se vad ochii rosii printre plete care stau langa patul meu si se uita la mine cand dorm.
Posibil
Am mai visat ca eram intr-o casa parasita cu sora mea, o vecina si un vecin si ne plimbam pe acolo si am gasit un fel de trapa in podea si cand am deschis-o am gasit un cadavru de copil aproape descompus si intr-o camera era o mireasa moarta care voia sa ne omoare si pe noi asa ca am fugit, chiar daca acea camera era incuiata.
Posibil sa fie din cauza filmelor de groaza
Nee, sigur nu sunt alea de vina. )
Eu dupa ce vazusem oglinzi malefice incepusem sa devin paranoica. Iar a doua zi tata statea dupa zidul bucatariei, m-am dus la baie iar cand m-am intors a facut un pas in fata si i-am vazut reflexia in oglinda. Pur si simplu am tipat. )
Adica filmul Mirrors? L-am vazut si eu, adica le-am vazut pe toate 3, ca sunt 3 parti.
Eu le-am vazut pe primele 2 acum ceva ani ( mai multi ), o sa caut si 3 sa-l vad. Mersi ca mi-ai zis de el. ^^
N-ai pentru ce. Eu le-am vazut acum cativa ani pe toate 3, dar le-am vazut in aceeasi zi, unul dupa altul, si apoi m-am mai uitat la alte 2 filme de groaza, dar nu mai stiu cum se numesc, sau despre ce erau, oricum asta e recordul meu deocamdata, de 5 filme de groaza intr-o singura zi, unul dupa altul.
Nu prea multe, partea cu baiatul cred ca ti-a placut, partea cu tigani cred ca e din cauza ca poate esti rasista si nu sti!
Oricum visele nu sunt realitate!
Multa bafta la vise cu baieti si nu cu tigani!