| Nickelangelo a întrebat:

Ce inseamna "cringe"?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Un moment prea jenant.

11 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Https://www.youtube.com/watch?v=SsF3h7dT6U8

Eu zic că anul viitor mai de jucat e pes decât fifa. Păcat de licențele puține la echipe.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

E o mizerie pes-ul, nu se compara in veci cu fifa.

Am jucat si fifa, si pes, diferenta se vede, cu fifa am copilarit.

Un hanorac cu avatarul meu as vrea sa-mi iau, nu stiu daca e posibil sa mai gasesc.

Mizerie? laughing E mult mai fluid, are grafică net superioară. Fifa e prea robotic.

Nu mi se pare ca are grafica superioara, fetele jucatorilor sunt deformate, nici nu-i recunosti. Au probleme cu licentele...au 20 de echipe in tot jocul, fifa e mult superioara.

Au licențe la toate competițiile mondiale ceea ce fifa nu are. Treaba stă că fifa începând cu 2014 a avut o grafică mai bună asupra jucătorilor în sensul că fețele, formele, erau mai realiste. Însă când joci, de departe, e cu totul altceva. E adevărat, sunt importante și fețele lor însă pes nu stă atât de prost la capitolul ăsta totuși, dar de departe vezi un cu totul alt joc, să nu mai vorbesc de acea fluiditate, iar eu prefer să simt mai bine jocul decât să mă uit că ăia au fețe puțin mai frumoase. Chestia cu licențele echipelor e un minus și exagerezi cu 20 de echipe laughing Însă oricum când faci o carieră nu vei apuca niciodată să joci decât cu o parte mică din echipe, deci nu văd așa mare bai. Mie îmi convine mai mult să văd grafica competițiilor și numele, nu ca în fifa, Europe Cup, sau cum se numea laughing FIFA 17 parcă a fost puțin mai bună, deși în continuare prefer fluiditatea din pes însă PES 18 după mine va fi net superior. Nu ca fețe sau număr de echipe, am zis pe ce pun accentul.

Eu sunt fan fifa, oricat ai incerca sa bagi argumente, fifa la orice ora e peste PES, o zice oricine,, e adevarat ca au un + ca arata grafica de tabela a competitiilor europene, dar grafica de la PES nu e deloc superioara, nu mi se pare deloc.

Una e sa faci o cariera in fifa unde sa joci campionate intregi, meciuri multe si alta e sa joci cateva in PES si asta amestecate, joci mai mult amicale)))))...

Fifa e numarul 1 cand reprezinta fotbalul virtual+ de asta au si transferurile la zi cand il fac ei, doar trebuie sa-ti bagi tu patch-uri daca vrei sa retusezi ca sa fie exact realitatea din teren.

O zice oricine? ia uite-te pe versus la gameplay să vezi că sunt o grămadă de fani fifa care spun că pes e mai fluid și mai realist.În PES nu joci mai multe amicale ca în FIFA. FIFA a adăugat competiții întregi amicale, nu că ar fi un minus. Și în PES ai campionate întregi, însă ai câteva, dar pe cele mai importante le ai. Nu îmi spune tu acum că pe FIFA joci campionatul Turciei sau al Elveției sau Danemarcei sau liga a 4-a engleză, că nu te cred laughing
Și PES are patch-uri că fără, da, mai bine joc fifa, no comment.winking Transferurile nu-s prea la zi la FIFA, am dat de atâtea ori să updateze jocul, că îl am original și nu a făcut niciun transfer. A trebuit să iau de pe net salvare cu transferuri. De asemenea FIFA e cu mult mai puțin modelabil, editabil acum, nu mai poate fi patch-uit, decât foarte puțin.

E mai putin editabil si patch-uit pentru ca s-au prins de smecherie cei care-l fac ca noi mai umblam in el sa-l modificam, ca na)))) ne place sa avem jucatorii din realitate in fata.
Aia nu sunt fani fifa. sau in cel mai bun caz, au tricou cu PES pe dedesubt/
Sunt bune si acelea sa fie acolo, mai joci in competitii europene si mai dai de un Galatasaray, de o Copenhaga,, de un Basel si tot asa.
Am incercat sa fac cariera o data cu una din liga a 4-a din Anglia, ce ai facut, prietene... nu am avut rabdare sa stau 4 sezoane doar pentru a intra in Premier League)))))).
Mie imi placeau inainte cele clasice, fifa 2008 e dementiala, fifa 2007 e plina de greseli, si fifa 2004 sau 2006 world cup mi-au placut candva, alea erau crema pe vremea respectiva.

In Pes sunt putine echipe, daca sunt 30 e bine, pe cand in fifa doar in Anglia sunt peste 70+ din toate ligile.
Ai vazut cum arata plasele de la porti in PES? zici ca e plasa transparenta, ai impresia ca iese mingea din plasa. Nu imi place PES-ul

Au echipele europene care joacă de obicei în cupele europene, chiar dacă nu au campionatele întregi, deci dai și așa de ele, fără grijăwinking Cei de la pes cred că special îl lasă mai editabil, bravo lor, altfel ar ști că FIFA are prea mult teren în față. Și eu am vrut să fac carieră cu una din liga a 4-a, am luat jucători buni, etc. dar tot nu am avut răbdare laughing De aia zic, așa mă gândeam și eu referitor la echipe însă știu că nu am jucat niciodată mai mult de 3 sezoane, de aia aleg pes.
Pes a inovat plasele la porți din 2009. Din 2013 le-au prostit, însă văd că acum revin. De aproape par cam subțiri însă în FIFA, parcă sunt prea groase, parcă ar fi sfori iar când dai gol abia vezi cum se mișcă plasa aia....Nu e același sentiment.

Mie imi place la fifa 2017 cum se ridica plasele cand joc cu echipe din Anglia, stii cum e pe OT de exemplu, sutezi din penalty si se ridica plasa, sare coltul ala de jos, si se aude tot asa realist.

Depinde acum si pe ce stadioane joci in fifa, fiecare plasa e conceputa dupa stadion si tara, fiecare campionat are stilul propriu de teren, gazon, porti si tot asa.

Am jucat 7 sezoane cel mai mult cu Arsenal, apoi mi s-a luat, bateam totul cu echipa mea si nu mai avea sens, era plictisitor cand nu ma batea unul...
Pes are un + fata de fifa cu licentele alea de UCL, UEL cu grafica aia, atat, in rest fifa are un + cu fetele jucatorilor, miscarile lor, preluarile, ambele au + si -
Raman fan fifa, stiu cu ce joc am copilarit eu!

Întrebări similare