| elcosmin a întrebat:

Ce inseamna daca in vis mi-a murit o fosta amica, cu care in prezent suntem certati si nu mai avem nicio legatura?

In vis a calcat-o masina, cred ca ii rupsese coloana ca era tavalita pe jos, cu ma-sa si cu multe persoane panicate in jurul ei, si eram si eu speriat ca se intamplase in fata mea. Dupa nu am mai vazut-o dar auzeam zvonuri de la oameni, unii ziceau ca a murit, unii ziceau ca nu. Deci...
Semnificatie?!

6 răspunsuri:
| Geomire a răspuns:

Inseamna ca i-ai omorât moartea, adică va avea o viața lungă. Cauta pe google semnificația viselor si citeste.

| dragosnila233 a răspuns:

Misto

| P3d1a a răspuns:

Visele sunt reprezentari ale subcostientului.

Subconstientul e plin de ganduri fara logica iar constientul te ajuta sa le filtrezi si sa gandesti limpede.

Te-ai certat cu ea si in subconstient fie ai vrut sa ii se intample ceva rau (neputand sa conectezi logic gravitatea lucrului care i se intampla in vis).

Nu are absolut nici o semnificatie.

| Raducons a răspuns:

E doar un vis si nu are nicio semnificatie.Eu inteleg ca esti suparat pe acea persoana dar chiar sa ii doresti moartea, nu stiu ce a putut face asa grav.Dezamagirile sunt mari in unele cazuri dar trebuie sa trecem peste ele.Cateodata visam lucruri care nu au legatura cu realitatea, cauza nu se stie.

| elcosmin explică (pentru Raducons):

Chiar nu ii doresc moartea. Dupa cum a zis cineva mai sus, visele nu sunt logice. Am vrut sa ma impac cu ea, nu a vrut, si am ramas suparati, dar nu ii doresc moartea, nici macar raullaughing)

| untu a răspuns:

Ia legatura cu amica ta si intreaba ce mai face si cum se simte si povesteste-i visul tau! Poate va impacati!