Inseamna ca si-o cauta,, asta e aiurea cu fetele, nu te lasa inima sa dai in ele, chiar daca te enerveaza la culme, dar uneori chiar nu poti accepta ca o fata sa te loveasca.
"Nu te lasa inima sa dai in ele." Eu am un coleg care intampina pe toata lumea cu cate una pe spate sau in cap.
Un needucat, pana da de unul care sa-l cafteasca,, asteapta ca o sa-si gaseasca nasul curand.
Nu da neaparat din rautate, dar se intinde mai mult decat ii e plapuma. Isi permite prea multe cu colegii, prietenii si profesorii. Face glume nesarate si supara pe majoritatea. Ieri m-am certat cu el pentru ca ii place sa invarta cutitul in rana. Am avut ieri tema la biologie, iar majoritatea am uitat pur si simplu. Eu fiind preferata doamnei a fost destul de socata si el a sarit cu gura imediat si facea misto de mine ca sa decad in ochii doamnei, in conditiile in care nici el nu-si facuse o tema tot pentru acea zi care era mai importanta. Dupa isi mai permite sa spuna ca suntem prieteni.
Ce caterinca e omul,, e prea mistocar.
Inca esti la scoala, banuiam eu ca e imatur,, asa suntem noi barbatii, ne maturizam mai greu, suporta-l ca nu mai ai mult.
E imatur, dar injuraturile le stie bine.
Oricine injura, sa nu ii dam in cap doar ca injura,, dar e clar ca este imatur fara doar si poate/
Pai...In unele cazuri inseamna ca te place de se ia mereu de tine.In altele nu.
EuTeIubescBa întreabă:
dbigiu84 întreabă:
Lucianescu întreabă:
Chirila_Gabriela_2003 întreabă:
Amonymmffg întreabă: