| Lucianescu a întrebat:

Ce inseamna daca o fata te loveste?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Inseamna ca si-o cauta,, asta e aiurea cu fetele, nu te lasa inima sa dai in ele, chiar daca te enerveaza la culme, dar uneori chiar nu poti accepta ca o fata sa te loveasca.

9 răspunsuri:
| CryLulu a răspuns:

Că vrea să te caftească. Heloo. laughing)

| mimimumu a răspuns:

Pai...In unele cazuri inseamna ca te place de se ia mereu de tine.In altele nu.

| T0T a răspuns:

Depinde în ce fel.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Drimmero):

"Nu te lasa inima sa dai in ele." Eu am un coleg care intampina pe toata lumea cu cate una pe spate sau in cap.

| Drimmero a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Un needucat, pana da de unul care sa-l cafteasca,, asteapta ca o sa-si gaseasca nasul curand.

Nu da neaparat din rautate, dar se intinde mai mult decat ii e plapuma. Isi permite prea multe cu colegii, prietenii si profesorii. Face glume nesarate si supara pe majoritatea. Ieri m-am certat cu el pentru ca ii place sa invarta cutitul in rana. Am avut ieri tema la biologie, iar majoritatea am uitat pur si simplu. Eu fiind preferata doamnei a fost destul de socata si el a sarit cu gura imediat si facea misto de mine ca sa decad in ochii doamnei, in conditiile in care nici el nu-si facuse o tema tot pentru acea zi care era mai importanta. Dupa isi mai permite sa spuna ca suntem prieteni.

Ce caterinca e omul,, e prea mistocar.
Inca esti la scoala, banuiam eu ca e imatur,, asa suntem noi barbatii, ne maturizam mai greu, suporta-l ca nu mai ai mult.

E imatur, dar injuraturile le stie bine.

Oricine injura, sa nu ii dam in cap doar ca injura,, dar e clar ca este imatur fara doar si poate/