Foarte buna intrebarea si nu este o minciuna. Noi cream lucruri si realitatea prin puterea mintii noastre.
Exemplu: Noi ne-am dorit foarte mult sa ne mutam undeva la casa. Si am gasit la un moment dat o casa care ne-a placut ult. Si timp de 2 ani de zile ne-am dorit acea casa - aeam pe destop poza casei si ne gandeam mereu ce am face daca am putea sa ne mutam (nu aveam nici un ban) si dupa 2 ani ne-am mutat, au aparut si banii dupa vreo 3 ani si acum traim fericiti la casuta dorita de noi.
Daca vrei sa intelegi si mai multe, iti recomand filmul The secret.
Toate bune!
Aici intră zicala: "ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să devină realitate." asta se întâmplă deseori cu visele care vrei cu tot dinadinsul să se întâmple. Sper ca m-ai inteles si ca te-am putut ajuta.
Înseamnă că în viață trebuie să îți dorești așa mult ceva, încât el poate deveni realitate. Trebuie să și lupți pentru visele tale, nu te aștepta să-ți dorești ceva și a II-a zi să se îndeplinească... Și nu e o minciună, e adevăr. Cu puțină credință poți face orice, tu doar dorește-ți tare, din adâncul sufletului ^^
Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar
"Cand iti doresti ceva chinuitor de tare cu tot sufletul tau si toata fiinta ta, intr-un final indeplinndu-se, ajungi sa nu te mai bucuri de acel ceva"
Depinde de persoană
Cristina2008 întreabă: