Foarte buna intrebarea si nu este o minciuna. Noi cream lucruri si realitatea prin puterea mintii noastre.
Exemplu: Noi ne-am dorit foarte mult sa ne mutam undeva la casa. Si am gasit la un moment dat o casa care ne-a placut ult. Si timp de 2 ani de zile ne-am dorit acea casa - aeam pe destop poza casei si ne gandeam mereu ce am face daca am putea sa ne mutam (nu aveam nici un ban) si dupa 2 ani ne-am mutat, au aparut si banii dupa vreo 3 ani si acum traim fericiti la casuta dorita de noi.
Daca vrei sa intelegi si mai multe, iti recomand filmul The secret.
Toate bune!
Înseamnă că în viață trebuie să îți dorești așa mult ceva, încât el poate deveni realitate. Trebuie să și lupți pentru visele tale, nu te aștepta să-ți dorești ceva și a II-a zi să se îndeplinească... Și nu e o minciună, e adevăr. Cu puțină credință poți face orice, tu doar dorește-ți tare, din adâncul sufletului ^^
Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar
"Cand iti doresti ceva chinuitor de tare cu tot sufletul tau si toata fiinta ta, intr-un final indeplinndu-se, ajungi sa nu te mai bucuri de acel ceva"
Aici intră zicala: "ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să devină realitate." asta se întâmplă deseori cu visele care vrei cu tot dinadinsul să se întâmple. Sper ca m-ai inteles si ca te-am putut ajuta.