anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce înseamnă dacă tot îmi vin zilnic porumbei la pervazul ferestrei? Ce anunță? Am pus aceasta întrebare deoarece soră-mea, iubitul ei și un prieten de-al lor au covid și nu se simt prea bine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate cauta hrana, apa, e curios.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Poate vor sa își facă cuib?

anonim_4396

Daca nu au adus materiale cu ei ( de tip paie sau alte ierburi ) atunci e doar un loc preferat de ei.

anonim_4396

Ciudat. Pana acum nu veneau la ferestrele mele, unul azi parca a "bătut în geam", era puțin agitat, iar ieri unul stătea la fereastra calm, dar o stat o bucata bună de timp laughing

Dar nu cred ca se întâmplă nimic, și dacă se întâmplă e ceva de bine, nu de rău.

anonim_4396

Mersi man de informații happy

| JustDeedee a răspuns:

Dacă e alb semnifică simbolul păcii, speranței. Poți căuta mai multe informații pe Internet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustDeedee):

Am cautat puțin. Eu de câteva luni nu mai știu ce înseamnă /ce semnifica "pacea"!

| JustDeedee a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi pare foarte rău pentru asta, dar într-un final va fi și bine. Nu știu când, dar va fi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustDeedee):

Mersi pentru răspunsuri, chiar au fost utile.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseaman nimic! Porumbeii cauta adapost, cauta un spatiu confortabil sa se odihneasca si nu simbolizeaza nimic rau.

| CIaudiu a răspuns:

Superstitiile nu exista, ia-ti gandul de la ele.

| NunuNini a răspuns:

Anunta ca le este foame! Sau poate acolo e loc dosnic, fara vant si fara amenintari. De cand si pana cand porumbeii prevestesc ceva?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Astea sunt superstitii, pasarile vin pe pervaz daca obisnuiesti sa le pui mincare, pîine sau mamaligă, de obicei persoanele in vîrsta hranesc porumbeii, lasa paine pe pervaz, si porumbeii vin din obisnuinta asa ca nu prevestesc nimic rau sau bun.