Echilibru,liniste,caldura! Parasesti acest perimetru si descoperi, ura, trufia, rautatea, invidia, interese meschine, ambalaje de doi bani ale lumii in care traim!
Pentru tine ce inseamna?
Inseamna niste oameni care ma iubesc foarte mult si m-ar ajuta mereu la bine si la greu.
Nu esti in masura sa spui asa ceva.
Ma cunosti? Imi cunosti tu familia ca sa poti sa spui asta? NUUUU.
Asa ca te rog frumos sa nu-ti mai dai cu parerea despre lucruri despre care nu stii absolut nimic.
E adevarat ca am zis ca mama mi-a distrus viata dar a facut-o din greseala, in ciuda a toate astea mama s-a sacrificat mult pentru mine dea lungul vietii si mi-a facut aproape orice moft si multi ani a tinut la mine mai mult ca la absolut orice, dar acum 3 ani a facut o greseala care mi-a distrus si inca imi distruge viata, pe mama chiar o iubesc, asa proasta cum e ea.
O alta persoana care mai tine cat de cat la mine e bunica, dar eu pe ea nu prea o agreez. Restul mebrilor familiei mele nu sunt altceva decat tarfe ordinare.
Buna seara
Pentru mine familia reprezinta totul, este universul meu, langa familia mea ma simt in siguranta...
Familia mea imi da siguranta ca ajung si ziua de maine, datorita lor trec cu bine peste boala mea, ma ajuta de fiecare data sa ma ridic, si ca o minune, ma ridic si merg mai departe, asa ma chinui de 15 ani, familia o am de 27 de ani, acasa si in mijlocul familiei ma simt o regina, inconjurata de un rege, un print si o printesa
O seara buna
Nu am cuvinte sa descriu.
Pur si simplu o familie e o familie.
Cu bune cu rele nu trebuie sa-i uram, dar daca nici iubi, macar sa-i respectam.
Eu una îi iubesc.