| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ce inseamna pentru tine fericire? Ma gandesc ca fericirea nu e aceeasi pentru toti,bine zic? Pai la unii fericirea mai inseamna si necaz,si haos,si regrete si bucurie,si pacat si durere etc...
Poti fi fericit daca esti la locul tau si ai o sotie,cativa copii,o casa,multi bani si un trai linistit? Ce inseamna de fapt fericirea? Eu nu cred ca fericire inseamna doar bani,familie,sanatate, si copii, voi ce credeti?

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Fericirea e atunci cand nu ti-ai mai dorii nimic. Consider ca fericirea este cea mai mare realizare din lume.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericirea nu consta in bani ci in simplitate.
"Fericirea se naste numai din intelegere. Fericirea nu se pierde, nu se castiga, ea doar exista."

| T0T a răspuns:

Fericirea după cum bine ai zis nu înseamnă același lucru pentru toți. Acum depinde de fiecare dintre noi ce semnificație îi dăm acesteia.

| ParadiseCaroline a răspuns:

Fiecare are o alta viziune a fericirii.Personal nu am fost niciodată pe deplin fericita dar cu toata sinceritatea atata timp cat familia mea e sănătoasă aproape orice lucru se rezolva.Eu nu cred in căsătorie si nici ca mama nu ma vad, depinde de prioritatile si principile fiecăruia.Tu cum ai defini fericirea?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu. Eu vreau sa uit de fericire. Si sa astept sa se intample pur si simplu.