A fi de succes inseamna sa-ti faci de mic un plan in cariera. Din Generala. Sa dai la un liceu economic unde inveti contabilitate 4 ani, sau un liceu militar. Sa urmezi o facultate importanta, care deschide usi: drept, magistratura, medicina, unitati miliatre, inginerie, arhitectura. Toate la stat. Un dentist cu cabinet castiga 270 000 euro pe an. Daca nu ai o diploma astfel incat oamenii sa faca in fata ta plecaciuni, poti considera ca ai un handicap, nu vei fi niciodata un om de succes. Decat la femei. Poate.
Nu conteaza ce inseamna pentru noi.
Daca tu vrei sa devii om de succes, atunci conteaza pentru tine ce inseamna.
Per general, un om de succes e unul realizat in viata in toate domeniile dorite. Ideea e ca unii sunt realizati atunci cand au familie, altii cand primesc jobul dorit. Depinde de individ.
Cum devii unul? Prin munca, prin multa studiere, niciodata nu e prea putin. Pentru mine as considera ca sunt o femeie de succes atunci cand voi avea atat jobul dorit, cat si relatie stabila. Relatia o am si acum, dar nu-i garantie ce va fi peste ani. Deci, totul depinde de perspectiva. Nu-s o persoana familista, dar am inteles ca singuratatea nu-i de mine.
Stiu ce inseamna pentru mine dar sunt curios sa vad ce inseamna pentru altii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: