| Furnicuta000 a întrebat:

Ce inseamna "prima saptamanii a lunii noiembrie"? Context: cineva mi-a zis ca o sa ma contacteze atunci si nu stiu daca se refera la saptamana asta sau cea viitoare. Si nu, nu pot sa il intreb ca daca puteam nu mai puneam intrebarea asta (clarific pentru ca sigur se vor gasi destepti sa imi raspunda asa)

11 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Păi ar fi perioada cuprinsă între 1 și 7 noiembrie

| ioana748 a răspuns:

Posibil saptamana viitoare.

| relian a răspuns:

Asa e cand incerc i sa preiei sa copii p[e altii si habar nu ai sa te exprimi laughing
De regula asa se exprima americanii, dar ei nu zic prima saptamana sau povesti, spui ziua, adica prima vinere din Noiembrie, sau prima marte din stiu si eu ce luna este.
Prima saptamana din Noiembrie cei asta? Daca e so luam dupa cum suna, ar trebui sa fie prima saptamana intreaga, asa Noiembrie incepe cu sfirsitul saptamanii, poti sa spui prima saptamana?

Putea sa spuna primul weekend, sau primul sfarsit de saptamana din Noiembrie.asa spun americanii.
De exemplu la mine aici romanii fac un fel de sarbatoare, festival cu mincare ceva muzica, in primul wekeen d a lunii Noiembrie, deci stii clar cand este, la tine e ceva foarte vag, sigur ala o fi vrut sa se dea interesant si o facut-o de oaie, sa nu zic de berbec laughing

Spune-i celui care urmeaza sa te caute, sa no mai faca pe desteptul sa nu mai imprumute chestii de la altii, daca nu le si pricepe intelesul laughing se face de **** pe la gura

suntserios
| suntserios a răspuns:

E destul de clar că săpt viitoare

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

Scuza-ma domnule dar pentru mine nu era clar. Cine se exprima asa?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Multa lume sincer.

| Furnicuta000 explică (pentru suntserios):

De ce nu dai si tu raspunsuri ample ca relian? Sa iei exemplu

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Sa bat campii despre nimeni si nimic?
de ce as face asta?
nu am nevoia lui de atentie

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Furnicuta000):

Relian are la baza idei bune, dar le infloreste atat de mult incat uneori nu au nici o treaba cu realitatea.

| RAY a răspuns:

Prima săptămână incepe de luni

| RAY a răspuns:

Săptămâna morți, eu stau închis în casa