De exemplu cand ai nervi si te iei la bataie cu unul si-l omori ca te-a suparat, nu mai gandesti ca nu e bine, ca o sa ajungi la puscarie, o dai inainte fiind sub dominatia impulsului si atat, din pacate, stii ca-l omori dar nu conteaza.
Daca gandeai rational nu faceai asta! Ca stiai macar ca faci parnaie ani grei, si tot n-ai fi facut-o, chiar daca nu-ti pasa de ala sau aia.
Sau să crezi in cai verzi pe pereți (cu sau fără potcoave că nu contează)
Apropo, caii au aură așa ca sfinții pictați pe pereți de biserică?
Ultima data cand am vazut cai nu aveau nicio aura. Nu stiu ce pastile iei tu înainte sa te uiti la cai. Asta e problema ta.
Pentru ca nu iau pastilele pe care le iei tu cand vezi aure pe cai?
Ooookaaaay
Ințeleg, deci tu ești un habotnic care doarme cu biblia sub pernă și mergi cu ea și la budă și gândești rațional pe când ateii sunt iraționali
ăsta e mesajul tău, așa-i?
De fapt mesajul meu era ca nu exista persoane care sa creada in cai verzi cu aure.
De fapt la intrebarea:
"Ce inseamna" sa nu mai poti gandi rational"?
tu de colo: "Herach a răspuns: Sa fii ateu"
ok, respect asta dar ia-ți biblia sub braț și du-te unde te scapă
Hmmm,Herach ...sa stii cà de cand nu am mai asculat si citit de cuvantul lui Dumnezeu m-am cam pierdut si eu.
Si ti-am evaluat raspuns "nefolositor " din greseala.
Subscriu la ce ai zis.
Iti recomand sa citesti din Întelepciunea lui Sirach si Proverbele lui Solomon. Si nu in ultimul rand Ecclesiasticul care e un eseu filozofic timpuriu in toata puterea cuvantului