Cand colegul meu a fost atacat din senin si fara nici un motiv de femeia de serviciu cu matura.
Atunci cand in pauza mare ne ardea gatul si am fost la bar de am baut 2-3 beri impreuna cu colegii. Ora urmatoare cand s-a asezat profu' de romana langa noi ne-a mirosit Nu a facut decat sa ne dea un avertisment si faza asta a ramas intre noi
Colegul meu de banca a adormit la o ora, timp in care am avut timp sa desenez pe el tot felul de caricaturi, iar dupa ce s-a sunat, impreuna cu profesorul, am iesit toti si l-am inchis in clasa. Cand s-a trezit aproape ca plangea.
Cat timp ai?
Spre sfarsitul unuia din ani, au batut fata de catedra in cuie pe catedra cu un ciocan, dupa care au gaurit-o cu ciocanul facand gauri si in blatul catedrei. La finalul "distractiei" cel mai inalt dintre colegii mei dementi a tras un picior fix in mijloc rupand masa in doua.
Cand au reusit sa demoleze usa si am prins fata de catedra in usa drept paravan.
cand au adus zapada de afara cu fata de catedra si au aruncat-o pe pereti. cand a venit profesoara o jumatate de perete era uda.
cand au vrut sa arunce din toaleta apa cu o galeata pe mine cand plecam de la ore si am trecut prea repede si-au nimerit peretele facand lac pe jos
cand ne jucam cu un cerc facut sa semene cu al Xenei prin clasa, a zburat pe geam si a trebuit sa-l aduc, ca era al meu. Si cand am revenit in clasa era deja inceputa ora de mate si eu am intrat cu cercul prins intr-o cheutoare la sold. logic profa a ramas tablou.
cand i-au fript unui coleg mai inalt un scaun pe spate...si s-a rupt scaunul. (am avut niste clase cu scaune cu spatar intr-un fost camin al scolii)
un coleg spargea cu pumnul un pervaz si arunca bucatile de moloz prin clasa. evident in curand pervazul a inceput sa semene a lemn mancat de sobolani.
cand i-au turnat colegului cu scaunul dat pe spate pipi in ghiozdan.
cand cineva a inchis un profesor in toaleta de vizavi de usa clasei noastre si se adunase lumea ca la circ si ala bubuia in usa si noi nu reuseam sa deschidem ca nebunu luase cheia.
joaca cu bile saltarete de cauciuc prin clasa cand au reusit sa crape geamurile la toate tablourile.
cand am crezut ca ne putem juca aruncand fata de catedra facuta toata noduri de la unul la altul si cand am aruncat-o colegul s-a ferit si-am nimerit tabla. Jumate din tabla a picat jos sparta.
prin generala m-am ciondanit cu o colega de clasa. fiindca mi-a aruncat buretele plin de creta in fata am impins-o si eu si-am dat-o cu capul de tabla. nu mai spun ca tabla s-a crapat, macar nu s-a spart (oricum tablele erau nasoale se pare ca subconstientului meu nu-i placeau ))) )
Pai intr-o zi la ora de muzica proful a plecat si noi i-am luat casetofonul si boxele si am pus muzica si dansam toti pe muzica, iar cand a venit in clasa toti am sarit si am jugit la locurile noastre, eu am dat sa sar pe loc dar colega mea de banca a fugit mai repede ca mine si mi-a tras scaunul si am cazut ca o balega pe jos, dar partea buna e ca profesorul,-a felicitat si mi-a dat si un 10....altadata era ziua dirigi mele si ne-a adus un tort imens si dupa ce a plecat ea noi am iesit pe holurile scoli si ne bateam cu tort....sau eram tot asa intr-o zi si ne plictiseam si eram in clasa a 8-a si clasa mea era intr-un capat al holului si o clasa de a saptea in alta si ne bateam cu cornuri dupa care am facut curat in toata scoala,sau am venit toti colegii imbracati in pijamale,sau si-a luat o fata boxa la ea si a bagat muzica populara si noi dansam hora pe holurile scolii, un baiat a rupt usa si apoi noi am luat-o si ne dadeam cu usa pe scari sau cand profa de latina a inceput sa o imite pe o fata de la mine din clasa cum mergea pe tocuri si a iesit in curtea scolii de nebuna si o imita pe fata aia si toata scoala stateam pe geamuri sa afara si ne redeam de profa, sau cand s-a umflat parchetul in laboratorul de chimie si profa de chimie are mers de rata si s-a impiedicat de parchet si a dat cu capul de tabla, sau cand profa de geogra s-a urcat pe banci si sarea de pe o banca pe alta pana a alunecat si a cazut, oo. Si mai sunt multe altele
Cand a facut un coleg misto de profa de engleza
Cand ne-a zis profa de franceza ca bratarile din elastice sunt cancerigene si in pauza noi aruncam bratarile pe geam
Colegii mei aduceau zapada in clasa si cand a intrat profa toti aveam zapada in cap
Cand un coleg a rupt scaunul cand s-a asezat pe el
Cand ne batem cu cornurile cu clasa de langa noi.
Cand a venit paznicul la noi la clasa si un copil i-a dat cu cornul in cap
Cand ne bateam cu zapada si un copil a vrut sa dea in mine si eu m-am ferit si l-a nimerit pe unu din a 8-a si ala l-a alergat toata curtea scolii
Sau cand unu din copii din clasa care invata inaintea noatra s-a impiedicat i a cazut si noi am inceput sa radem ca prostii
Ceva asemnator s-a intamplat si la noi, cand profesoara de matematica a aflat ca unii din clasa fumeaza si ne-a mirosit pe rand.