Buna
Imi amintesc ca ai mei parinti au trebuit sa plece de urgenta in partea Bacaului.
Imediat dupa ce au taiat porcu, m-au lasat la nasii mei de botez, eu am venit pe furis acasa, am spart geamu si am intrat in casa sa fur o bucatica de sorici cred ca aveam 6 ani
-Eram in clasa a 10 a si am chiulit 4 fete cucuiete si ne-am dus la o colega. Am taiat o gaina, am facut friptura si am baut un paharel de visinata si o cana de must si dai panarama in liceu ce a iesit numai eu stiu si scumpa noastra diriginta pe care am mintit-o zicandu-i ca am mancat ceva si era alterat de asta stam cu capu pe banca, dar un coleg de ciuda ca nu am vrut sa il luam cu noi, ne-a dat in primire si a strigat in clasa...tovarasa diriginta nu ascultati fetele, ele sunt matoale toata clasa a izbugnit in rasete apoi diriginta ne-a chemat si a hotarat...
Ce alegeti fetelor? nota scazuta la purtare? ori faceti munca patriotica in liceu 2 zile... obligat ca am ales varianta 2
A fost ceva ce imi amintesc cu drag mereu si astazi rad copilasii mei de isprava mamei lor
O frumoasa zi sa ai
Sunt jenante si amuzante in același timp, deci prefer sa le păstrez pentru mine momentan
Orice s-a impiedicat de ceva si a cazut in barba, ce-i asa hilar?
Scuza-mi scepticismul... sunt intr-o stare mai proasta.
Eh, uite ca eu sunt in toane bune si plin de entuziasm,, ne intelegem noi.
Cat de drăguț Imi place faptul ca reușim sa cădem de acord.
PS: nu ma supăr daca imi dai si mie din entuziasmul tau
Eu cu ce mai raman? Si asta are o limita,, depinde de alt aspect/
Las' ca daca imi revin ti-l dau înapoi cu dobândă
Hmm... Depinde de anumite "aspecte"? Si care ar fi acelea?
Sursa ta de entuziasm e foarte deosebita. Adică, sper sa "va tina"
Un adevarat gladiator,, un caracter greu de doborat si un spirit care nu renunta niciodata!
De ce imi spui "madame"? Ma face sa ma simt bătrână.
Voi femeile la batranete va metamorfozati incredibil/
da, ma consolează gândul ca voi muri intr-o forma metamorfa.
Nu, de rozătoare
Voi fi una cu natura. Pace, armonie si rozătoare ce ți-ai putea dori mai mult?