Am cazut cu fundul intr-o galeata cu apa si varamea a plans..rau..pentru apa, nu pentru mine.
Tot cu varamea...Eram mici si bunica ne-a dat niste crengi si eu i-am rupt-o pe a ei si a plans.
In clasa a 4a un coleg a adus un caine in clasa, si da, l-a vazut si doamna invatatoare.
Era micuta, si ma ajucam de-a v-ati ascunselea si m-am ascuns dupa un butoi si am stat mult timp acolo, doar dupa ce ma ridicasem am observat ca statea pe un sobolan...
Nu imi mai vin in minte momentan
Cat de tembel sa fiu ca la 12 noaptea sa ma duc la w.c apoi sa ma duc sa ma imbrac, si sa vreau sa plec la munca? Cand eu tocmai dimineata trebuia sa plec.De atunci tata are manie cand aude zgomote,chiar daca numai lucrez Amuzante,penibile,jenante. di tate pentru 'tati' Alta intamplare,cand mi-am pus piercing in limba,l-am scos afara sa vad daca il pot vedea si nu deschideam gura cat trebuia ca sail bag inapoi, si l-am prins intre dinti (Inafara)Si eu trageam de limba ca disperatu sa intre inapoi, mai ca era sa raman fara limboasa , Mi-am crapat o masea, n-am mancat vreo 2 saptamani, doctora m-a intrebat daca is peltic ca vorbesc 'sasait' (de la piercing pateam asta) a facut o fata cand i-am aratat... cam asta ar fi
Mergeam aseara in oras si un cioban cu o turma mare de oi prin oras ) Sebes, judetul Alba