Pentru ca poate da funda siesi cu celalat cont.Sau daca unul o-il blocheaza pentru ceva, poate sa injure de la celalat cont.Sau poate acumula puncte raspunzind siesi la celalat cont.
Motivul? Daca ignor pe cineva care mă jignește sau mă declara bolnava psihic, apare imediat și repeta aceleasi lucruri de pe un alt cont. Ex. Realian versus Xenon din Citium. Părerea mea este ca are chiar mai mult de 2 conturi. Eu apreciez lucrul acesta., adică să nu se permită nimănui mai mult de 1 cont. Altfel având mai multe conturi e va și când ai avea mai multe fete.
Regula este o măsură luată împotriva celor care ar putea folosi conturi multiple pentru a încălca regulamentul sitului și regulile de "conviețuire". Atunci când ai conturi multiple poți să-ți dai singur funde, poți să agasezi utilizatori care te ignoră, poți să te dai drept mai multe persoane cu aceleași "opinii" pentru a contrazice o persoană cu opinii diferite, etc...
Din păcate regula afectează și utilizatorii ca tine, dar nu poți cere să se facă o excepție de la regulă în cazul tău.
„Eu mi-am facut mai multe conturi pentru ca am vrut ca fiecare cont sa aiba un mod diferit de a vedea lumea, viata si relatiile dintre oameni."
Pe acest site exista un regulament care trebuie respectat. Unii ca tine vor sa fie mai presus de reguli.
Gresit!
Nu conturile arata modul diferit de a vedea lumea si ce mai crezi tu. Persoana este aceeasi.
Deci respecta regulamentul site-ului.
Daca tu crezi ca eu am intrebat cum sa fac ca sa-mi pastrez conturile (sau cum sa fiu mai presus de reguli) atunci inseamna ca nici macar nu ai citit ceea ce am scris.
Am citit si eu ti-am raspuns. Pe acest site nu ai voie mai mult de un cont. Se pare ca tu nu ai inteles.
Daca ai fi citit tot atunci ai fi vazut ca am spus ca am inteles ca imi vor sterge conturile. Nu am intrebat cum sa fiu mai presus de reguli sau care sunt regulile. Am intrebat ceva diferit.
In fine, las-o asa.
Ai intrebat „Cu ce ii deranjeaza acele conturi?"
Ti-am raspuns.
Ce drk nu intelegi?
Gandirea adolescentilor de azi ca regulile nu sunt pentru ei?
Cineva care face ce faci tu, deja alea is semne ca are ceva probleme
De ce fac cei de pe TPU asa? Probabil pentru monitorizare, sa cunoasca mai exact anumite chestii, trafic, si mai stiu eu ce alte, genu asta.
Zici am pw website 100 de oameni, dar de fapt tu ai numa vreo 50-60 pentru ca multi au conturi mulyte, de fapt este doara un utilizator nu 6-7.
Au ei interesele si regulile lor.Plus,l; ogic nu vad ce trebuie uneo persoane multimple conturi, pentru ce?
Sa vezi lumea si ce mai spui tu, ne lesi cu povesti de astea.Este ca si cum ai avea multiple personalitati, deci persoana este cam dusa nitel de acasa
Daca regula spune ca nu trebuie sa ai, ce disicutii sa mai aibe cu tine?
Is alte rahaturi ce ei au gresit.Sterg raspunsuri corecte, bune, vorbit frumos, civilzat etc, doara daca acel raspuns este reclamat.
Asta da mi se pare o magarie mare din partea lor.Sterg raspunsuri la fel civilizate, daca se exprima o alta opinie decat ce spune guvernul sau mai stiu eu ce oameni. Undnei dreptul la opinie la libera exprimare?
Astea ar trebuie sa te nemultumeasca, nu ca ai tu conturi multimple.Nu vad ce inseamna magaria asta sa ai mai multe adrese asta arata de fapt cit de slab esti, ori ca ai probleme.
Vorba unora, tu poti sa pui intrebari de pe o adre4sa,si tot tu raspunzi de pe alta adresa si iti dai singur funde,evaluari,deci magarii undei cinstea,corectitudinea,undei morala?
Ai mai multe adrrese,eu raspund civilizat,tu reclami raspunsul meu,doara pe baza ca uite asa nu-ti place de ce raspiund, in momentul cand reclami de pe toate conturile alea ce le ai, admini sterg raspunsul respectiv, deci iar magarie.
Tu ce motive ai serioase sa aduci in sprijinul conturilor multiple? Da macar un singur motiv, dar serios, nu povesti.
Societatea in general si situl asta in special se bazeaza pe reguli care ni se impun de la cele mai fragede varste! Suntem si in casa lor cum sa respectam regulile casei.E ca si spune copilui tau sa fie la anumita ora in casa, iar el nu respescta acea regula.
Pe tine cu ce te ajuta conturile multiple?
Nu e nevoie de explicatii. Am intalnit si pe alte site-uri aceasta regula. Daca asta e politica site-ului trebuie sa o respecti.
Nu m-am folosit de conturile multiple pentru a incalca regulile site-ului. Nici macar nu stiam ca nu sunt permise conturile multiple. Nici macar in regulament nu scrie ca nu ar fi permise conturile multiple. Ar fi trebuit macar acolo sa scrie.
Am vorbit frumos si civilizat de pe toate conturile. M-am simtit prost atunci cand mi-au spus dintr-o data ca totul va fi sters.
Am inteles ca le vor sterge. Nu mai insist pe lucrul asta. Ceea ce m-a suparat a fost ca mi-au spus brusc chestia asta refuzand orice dialog in care sa-mi spuna ce interese are site-ul sa stearga conturile multiple. M-au facut sa ma gandesc ca poate am facut altceva care i-a deranjat si, decat sa-mi spuna concret care este problema, prefera sa imi desfiinteze conturile.
Mi-am facut mai multe conturi pentru ca am vrut ca fiecare cont sa aiba un mod diferit de a vedea lumea, viata si relatiile dintre oameni. Lucrul asta m-a ajutat sa vad lucrurile si din alte perspective si sa constientizez unele idei preconcepute pe care le aveam anterior.
Nu m-am folosit de conturile multiple pentru a incalca regulile site-ului.
Citeste si raspunsul pe care i l-am dat lui relian.
,,asumarea identităţii altor utilizatori, crearea de clone sau conturi multiple''
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#40
ar fi trebuit sa citesti regulamentul inaintea creierii primului cont!
Ok. Eu nu vazusem acele cuvinte din randul ala. Trebuie sa citesti foarte in detaliu ca sa le observi. Este absurd sa pui laolalta asumarea identitatii altor utilizatori cu conturile multiple in general. Astea ar fi trebuit sa fie reguli diferite si clare. Nu sa le amestece. La termeni si conditii nu am vazut nimic despre conturi multiple.
In fine. Am spus ca am inteles ca le vor sterge. Ma deranjeaza refuzul lor de a comunica intr-o astfel de situatie. M-am simtit nasol in momentul in care mi-au spus ca le vor sterge. Puteau sa fie macar deschisi la un dialog si sa spuna ce fel de probleme pot crea conturile multiple si care este rolul regulii. As fi inteles. M-as fi simtit diferit daca ar fi comunicat cu mine. Mi-a dat o senzatie nasoala sa-mi spuna ca imi vor sterge contutile si apoi sa refuze orice dialog. Putina comunicare poate schimba perceptia cuiva asupra situatiei.
Iți recomand cu mult drag un consult la psihiatru, de vreo 2 ani ai zeci de conturi ba masculine ba feminine, suferi de personalității multiple rozalina, ar trebuie sa trimita TPU salvarea de urgenta la tine, poate mai o sansa de vindecare
Eu mi-am facut mai multe conturi pentru ca am vrut ca fiecare cont sa aiba un mod diferit de a vedea lumea, viata si relatiile dintre oameni