| BelleDy a întrebat:

Ce iti inspira numele Ingrid?

11 răspunsuri:
| Marry410 a răspuns:

Mie imi inspira: finete, liniste, bunatate ..si este un special si foarte rar!

| Cherilyn a răspuns:

Hmm...
Rafinament, eleganta, stil, caldura, inteligenta, feminitate, superioritate si frumusete happy

| eluboy13 a răspuns:

Urat nume, lasati-ma cu numele astea...Ingrid,Astrid,si toate numele parazite luate din alte limbi.
Haideti sa nu uitam cine suntem!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bun ca nu e asa des intalnit laughing
Daca o cunostinta pe nume Ingrid se pierde intr-o multime si o striga unu "Ingriid", sunt sanse mari sa nu se intoarca o mare parte din multimea aia cum s-ar intoarce daca striga un nume banal. laughing

| LucusaGabriElla a răspuns (pentru eluboy13):

Bravo, omule! Sa nu uitam cine suntem si sa mai punem si nume Romanestii! Daca eraii Englez, Francez sau altcevaa... mai ziceam si eu ca e fain numele dar asaa... Eluboy, like your raspuns!:X

| mat31new a răspuns:

Ingrid, o fata grasa cu parul cret si agresiva.

| Lamaitzza a răspuns:

Ingrid thinking, sincer nu prea imi place, mie una imi inspira raceala, invidie, nu stiu de ce.Mai frumos e numele Iris.

| SmileyyXD a răspuns:

O vaca.

| Holocaust a răspuns:

Cum a zis şi altcineva parţial, Ingrid e nume de vacă, de animal prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O elvetianca cu coditze si fustita plisata, incercand sa mulga o vaca. Nu o vaca, Milka si Johanna imi inspira mie vaci.

| Ionut_Ionut_1996_A6d8 a răspuns:

Ingrid inseamna frumusete sau frumoasa ce provine din Scandinava sau Norvegiana vechie, Ingrid era numele unei Zeite ce insemna Frumusetea lui Ing, dupa parerea mea este un nume foarte frumos si special happy Criticile celorlanti nu isi au locul de invidie...

Întrebări similare