| Dismally a întrebat:

Ce iubiti si ce urati la orasul in care locuiti? happy

43 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Dismally):

Nu este greu deloc.O persoană cu gânduri rele se va reflecta asta în atitudine, în comportament, în faptul că nu are răbdare și înțelegere pentru cei din jur.

| Monst a răspuns:

Cultura o iubesc si locurile istorice din orasul meu in schimb urasc poluarea facuta de rafinarii,gunoaiele,sosele si trotuarele pline de gropi,blocurile neingrijite,boschetii mari,iarba mare, parcuri neingirijite, centrul care arata ca dupa Razboi, ambele gari care stau sa cada la pamant betivii si aurolacii liberi prin mijloacele de transport in comun si alea vechi autobuzele, tramvaiele niste rable.Nebunii si pedofilii care umbla noaptea liberi si politia nu face nimic.Sobolanii care umbla pe strazi.Cladirile istorice nu sunt ingrijite sunt lasate in paragina inloc sa se restaureze se fac moluri si pe locul fostei fabrici 1 mai vor sa fac un mol.In licee nu s-a investit mai deloc decat directorii si profesorii au bagat bani. Primaria este 0 la fel si cu apa calda si apa rece care vine greu sau mai deloc.Asa au fost probleme si cu caldura si alte multe probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dismally):

Sigur că da. happy

| Dismally explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Unii isi ascund foarte bine intentiile.

| Dismally explică (pentru Monst):

Da, cu siguranta se puteau rezolva mare parte din aceste probleme daca exista vointa din partea autoritatilor sad

| Dismally explică (pentru anonim_4396):

Inseamna ca esti norocoasa happy

anonim_4396

Nu cred în noroc, doar în binecuvântare. happy

| Dismally explică (pentru anonim_4396):

Atunci esti binecuvantata happy

anonim_4396

Știu. happy

| J0B0MAT a răspuns:

Îl iubesc și îl urăsc în același timp pentru faptul că e cam mic.

| gemeni6226 a răspuns:

La orasul meu cel mai mult iubesc ca este in continua dezvoltare si ce s-a facut in ultimii 8 ani aici nu s-au facut in alti 50 de ani sunt foarte multumita de cit de mult s-a dezvoltat. Ceea ce urasc este cand unii fac mizerie ca sunt lenesi sa duca gunoiul cu 5-10 metri mai incolo si arunca unde nu trebuie din fericire nu sunt cazuri prea multe si cel mai mult ce urasc de cand sunt nu numai in orasul meu ci peste tot aruncarea pe strada a chistoacelor de la fumat.Nu exista lucru ce sa urasc mai mult si mai nou aruncarea la intimplare peste tot a mastilor.Asta depinde deja de oameni de gradul de cultura si civilizatie si nu cred ca vreodata scapam de asa ceva doar daca s-ar da amenzi usturatoare. Apropo de ce nu se dau oare?

| Dismally explică (pentru gemeni6226):

Daca se vor da amenzi se vor dezvata si cei cara arunca gunoaie pe strada, altfel nici o sansa...

| gemeni6226 a răspuns (pentru Dismally):

Da exact.

Întrebări similare