Serios, cunosti germana? Foarte tare! Ma inveti si pe mine cateva cuvinte, de exemplu cele mai importante. Bineinteles, daca vrei.
Hallo =buna,guten tag, guten morgen, guten abend =buna dimineata, seara, wie geht es dir? ce faci? ich mache gut danke =fac bine multumesc, vrei sa inveti deutsche?
Imi va folosi, deoarece voi pleca in curand in Germania la o ruda si vreau sa invat din timp. Mersi mult! Pe mine ma intereseaza mai mult esentialul.
Citeste http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/search/label/LIMBII%20STRAINE
Foarte tare! De acum stiu cu ce imi voi ocupa timpul! Oricum imi voi scrie cuvintele esentiale pe o foaie si o voi lua cu mine in calatorie. Da eu am impresia ca mai sunt si persoane care vorbesc lb. Engleza, nu?
Desigur ca da, limba engleza se preda de la gradinita in Germania, dar e bine sa vorbesti in limba in tara unde mergi
Deocamdata limba romana. Limbile straine doresc sa le invat, mai ales limba engleza, sunt beginner deocamdata, mi-am luat niste cursuri cu cd de invatat.
Numai bine.
Limba engleză cunosc cel mai bine în afară de cea română care e maternă. Mai știu și alte limbi(franceza, spaniola, italiana), dar nu așa bine.