Pai mie imi place engleza.franceza si spaniola"limbile" internationale sunt engleza si franceza care se vorbeste peste tot...mai putin celelalte
Cea mai cautata dupa engleza, este franceza. Mie-mi place engleza, italiana, germana si franceza.
Cel mai bine dupa engleza cunosc greaca apoi franceza si ma descurc cat de cat in celelalte limbi:spaniola, italiana etc
Multe...franceza,italiana,spaniola,rusa,putin greaca, portugeza, practic nimic din engleza...
Pe lângă engleză, spaniolă. Cel mai mult îmi place engleza. Cele mai căutate: franceză, germană
Eu invat engleza si germana. Dar as putea spune ca ma descurc foarte bine si la spaniola. Ador engleza si spaniola:*
La scoala invat engleza si franceza, ma descurc cat de cat. Imi place mai mult engleza. As vrea sa invat germana, imi place accentul. O sa incerc sa ma duc la meditatii cand o sa mai am timp liber. Nu ma atrag limbile latine, sunt prea comune.
Degeaba majoritatea vorbesc engleza daca nu o vorbesc cum trebuie, ca sa nu mai spun de scris... germana e buna