anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce lucruri ai făcut de care nu ești deloc mândru?

Răspuns Câştigător
| Lawliet14 a răspuns:

Vrei sa ma spovedesc acum? Daca vrei iti spun in privat.

17 răspunsuri:
| Miiiiihhhaaaiii a răspuns:

Lucruri rele dar si bune, lucrurile rele consta de exemplu ai lovit pe cineva dupa care ti-a parut rau dupa si ti-ai patat onoarea; lucrurile bune de exemplu ajuti pe cineva si acea persoana nu o sa aprecieze deloc efortul tau; poate fie el cat de mic iar dupa vine iar sa iti ceara ajutorul si pot fi sigur ca nu o sa fii mandru de asa ceva.

| SarmalutaPuternica a răspuns:

M-am m**t***bat astazi(nu ma lasa sa scriu sper sa intelegi gasirea placerii mai concret)si suntem in post nu-s mandra de acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am un singur regret, dar nu vreau să vorbesc aici despre asta.

| ubox7007 a răspuns:

Cam de toate lucrurile pe care nu le-am facut gen invatat, sport, sa fi avut indeosebi grija sa ma fi spalat mai bine la ultima masea din partea dreapta de sus, caci am facut o carie intre 2 masele... si imi urasc dentista. Cam atat tongue, dar am timp ca sunt doar in clasa a XI-a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

Hai.

| Ionel221 a răspuns:

Mai stai pe xaturi? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ionel221):

?

| EuforikcuKappa a răspuns:

De faptul ca nu am reusit inca sa ucid "Cain-ul" din mine, ramanand doar Abel.

| kRedhead a răspuns:

Je ne regrette rien.

| LoveSleep a răspuns:

Aveam vreo 4-5 ani, locuiam la sat cu ai mei. Faza e că în WC-ul ăla erau plin de paianjeni și îmi era frică de ei, așa că mi-am ales alt loc să-mi fac treburile.
Cred că știi și tu (de fapt, nu știi) acea senzație pe care o simți când vântul îți suflă-n pantaloni, când razele soarelui îți încălzesc... abdomenul, sunetul păsărilor care mă făcea să mă simt ca în al 9-lea cer. (mirosea cam nașpa totuși)
Ideea e că îmi făceam treburile pe florile lu' maică-mea.
Apoi le-am cules și i le-am dat de 8 martie. :3

Tu ești fată, nu?
Vrei un buchet de flori?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Nu rolling on the floor

| Drogatu04 a răspuns:

Droguri

| KamaSutra a răspuns:

Multe...

| Afãrinツ a răspuns:

Am lăsat oamenii să își bată joc de mine din cauza orientării mele sexuale, stilului meu vestimentar și genului de muzică pe care îl ascult.

| IonutCG90 a răspuns:

Pe scurt, am avut puterea de a acționa benefic, când trebuia și n-am făcut-ohappy

| IonutCG90 a răspuns:

Și ca să fiu mai detaliat. 1. Era un om în stație când eram la școală{acum 10-11 ani}, era plin de sânge se văita, era iarnă, era dimineață întunecată, parcă parcă ar fi cerut ajutor dar nu vorbea doar mormaia și se mișca, eu am trecut IGNORANT pe lângă el.
2. Era o fată superbă în școală, majoritatea lumii îi spuneau BARBIE, era inocentă. într-o zi văd pe 3 tigani infecti care aveau reputatia de răufăcători, o trăgeau undeva într-un loc destul de retras, eu ieșeam de la școală am trecut la 1 metru de ei și nu am luat atitudine. Vai și cât de mult bine puteam face. Cât de ușor mi-ar fi fost să-i calc în picioare. Probabil acea fătă a avut de suferit, este un sentiment groaznic doar să-mi aduc aminte... Recunosc, am avut și multe lucruri de care să fiu mândru, am ajutat lumea în cazuri asemănătoare dar totuși este foarte trist să ai pe conștiința lipsa de atitudine. Este ce-a mai mare crimă. "Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să facă nimic" happy.

| RAY a răspuns (pentru LoveSleep):

Nota 10+