| RAY a întrebat:

Ce mai ascultati? Ce mai vedeti? ce mai mirositi? ce mai atingeti? ce mai gustati? ce intuiţie mai aveti?

16 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

In vremurile astea cu prosti si panarame stau pe tarlaua mea si evoluez zilnic asteptand sa se schimbe vremurile pentru ca nu am de gand sa ma schimb.
Oricum nu mai dureaza mult, toleranta si apatia sunt semnele unui capitalism si consumerism pe sfarsite.

| FreddieM a răspuns:

1Podcasturi diverse

2 olimpiada
3 papica
4 depinde, bicicleta sau volanul, telecomanda, nevasta
5 cam tot
6 nu merg pe intuiție, prefer concretul, evidențele, probe demonstrabile
Cheers

| FreddieM a răspuns:

Tu?
Cheers

| simplaexistenta a răspuns:

Ciripit de păsări.
Tot ce e in jurul meu.
Tei, am un copac in gradina.
Tot ce nu arde.
Mâncarea, ce altceva.
Intuitie buna in ultima vreme

| Koba12345 a răspuns:

1.Sarbeasca
2.Ditamai displayul
3.Nimic
4.Mouse,Kepyad
5.Hamei
Sa plec dracului la munca odata ca ma plictisesc acasa, stau cu banii in buzunar dar nu ma satisface nimic incat sa-i cheltui

| LisaJulie a răspuns:

Muzica din anii 80, preferata mea! Ma uit la serialul Cursed, ador legendele arthuriene! Miros florile mele din gradina, nu prea multe dar frumoase! Baclavale, le ador! Intuiția mea este după alegeri toată clasa politica va merge la un restaurant de fițe și noi rămânem cu aceleași promisiuni

| Mosotti a răspuns:

1 - Mai ascult ce fac rusii cu ukrainienii, cum un tanc (care e distrus in 5 secunde) e 3-4 milioane de dolari in timp ce oamenii de rand nu isi pot lua o casa de 80-100000 euro desi muncesc greu.

2 - Vad la TV tot felul trase de pe Youtube, de istorie, razboi, medicina, matematica, fizica, povestiri de la parnaie, emisiunea aia "condamnatii" sambata la ora 19 pe B1 TV ca e educativ, sa nu faci prostii ca sa ajungi la bulau, afli cum e si te mai gandesti inainte sa faci ceva la nervi.

3 - Mai miros Nutella din borcan uneori ca sa vad daca mai am miros, ca de prin mai parca s-a diminuat desi n-am covid ca am testat, dar am fost racit 2 luni pana atunci.
Vad ca nici acum nu a revenit, cam 70 % n-am. Vag miroase a ciocolata, inainte mirosea tare.

4 - De gustat gust orice, de la legume proaspete la eclere cu frisca si vanilie, bine, ii testez pe astia sa vad daca le fac bine, ma sacrific si gust si 4 eclere de 100 g odata, ca nu-mi dau seama bine daca-s cum trebuie asa din prima.
Evident ca au scapat de amenda ca le fac f bine, ii felicitez si iau altele, ca nu se stie daca mai sunt bune urmatoarele, ii verific mereu! Nu scapa.

Ii mai verific si la tarte cu zmeura, la cremshnit, la salam de biscuiti.

5 - Intuitia mea e ca vin vremuri din ce in ce mai grele fara intoarcere de data asta, din criza asta economica care a inceput deja din 71 de cand ai dezlegat dolarul de aur! Ptr toti, iar aia din BRICS or sa evolueze incet incet, in timp ce ceilalti se duc in jos.
Dar sper ca intuitia asta sa fie o iluzie proasta.

Si mai intuiesc ca rusii pierd razboiul care cred ca e deja pierdut, razboi care pana la sfarsitul anului maxim se va termina, si ca Trump (e cam taranoi de fel si fara experienta politica, spre deosebire de cei 50 ani ai lui Biden) nu va ajunge presedinte, asta sper sa fie o intuitie buna.

Cam asa.

Tu? Ce ai de zis la cele 5 intrebari ale tale? Zi si tu versiunea ta daca vrei, ca raspuns la intrebarea mea.

| RAY explică (pentru Mosotti):

1,Ascult muzica veche in principiu si de relaxare noaptea cand ma pun la somn
2, Ma uit la filme, seriale, video ce gasesc pe internet
3, mereu imi miros mainile sa miroasa a sapun si hainele daca nu miroasa bine ma manca,cred ca pur si simplu e in mintea mea,bine nu ma spal des pe maini dar urasc sa nu miroasa bine, am cumparat si un parfum one milion cu ala ma cam dateam cam mult,eu numai observam asta, observau clienti, parinti, acum fiind singur mai vine o pisica pe la mine, am observat ca am o memorie buna bazata emotional si pe miros
4, de atins,ating pisica ca ii place,se mai joaca cu mine, vine si noaptea la mine, in rest ating tastatura, mausul, telefonul cam des
5, napolitane, ciocolata

| RAY explică (pentru FreddieM):

1,Ascult muzica veche in principiu si de relaxare noaptea cand ma pun la somn
2, Ma uit la filme, seriale, video ce gasesc pe internet
3, mereu imi miros mainile sa miroasa a sapun si hainele daca nu miroasa bine ma manca,cred ca pur si simplu e in mintea mea, bine nu ma spal des pe maini dar urasc sa nu miroasa bine, am cumparat si un parfum one milion cu ala ma cam dateam cam mult, eu numai observam asta, observau clienti, parinti, acum fiind singur mai vine o pisica pe la mine, am observat ca am o memorie buna bazata emotional si pe miros
4, de atins, ating pisica ca ii place, se mai joaca cu mine, vine si noaptea la mine, in rest ating tastatura, mausul, telefonul cam des
5, napolitane, ciocolata

| Mindfulness a răspuns:

House,Rock,Pop muzica folclorica. Ce sa vad,nu prea mai vad oameni inteligenți pe aici ca pe vremuri nici scandaluri,a devenit complet gri pe aici,boring!
De mirosit nu știu. Intuit am visat aseară ceva nașpa rău,și cam știu ce o sa se întâmple, dar poate avea corelație și cu anxietatea,cu fricile mele fata de viață mea personala.
Vad că anxietatea asta nu mai mă lasă, avem medici foarte slabi pregătiți în România. Cred că suntem condamnați să trăim cu așa ceva toată viața, adică eu, mă refer la agorafobie, e mult mai rea decât anxietatea.

| RAY explică (pentru Mindfulness):

De exemplu pe mine mirosurile ma face sa retraiesc trecutul,imi deschide vizual amintirile emotionale,nici eu nu voi scapa vreodata de prozac, trititoco, concerta, nebilet, asta e clar, am fost si la pshioterapie multa vorbareala, mai mult m-a ajutat ce am citit pe internet

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

Tritico știu cum e, ajuta daca ai insomnie severa, dar pe anxietate nici 2% nu ajuta! Singurul tratament care ajuta pe anxietate este xanax, adică în cele severe, cronice, agorafobii, restul sunt placebo 100%,apa de ploaie! Chestia nasoale este că: xanax acesta da dependenta oribila și nu vindeca anxietatea,atacurile de panica,trebuie sa le iei toată viața! Mai cunosc oameni care au anxietate gravă, s-au dus la psiholog ani de zile și tot la fel de bolnavi au rămas! Poate un neuropsihiatru ar putea sa ne ajute pe toți care avem probleme de astea dar unul bun nu oricare! Fără tratament cred că și pe tine te face praf anxietatea!
Așa rămânem nu mai scăpăm! Nu exista leac!
Înseamnă că nu ai un ADHD sever!
Eu credeam că depresia e cea mai gravă dar anxietatea te nenorocește,unii au noroc care au anxietate mai ușoară dar astea severe te distruge oricat ai fi de puternic nu poți să lupți cu așa ceva. La unii depresia trece și anxietatea rămâne toată viața la alții este exact invers anxietatea trece și depresia rămâne. Ar trebui sa fie legal sinuciderea asistata la noi, e greu de tot sa trăiești cu așa ceva, și mai te stigmatizează și unii/unele proaste analfabete! Te provoacă, apoi tot ele se dau victime! Nu știu da nici eu nu mai suport sa trăiesc între români, sunt tare prosti!

Pe mine m-a ajutat serlift, trititico si de un an concerta asta

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

Tu nu ai anxietate grea, a ta e mai moderată de aceea te ajuta. De exemplu pe agorafobie nu simți deloc nici un efect daca iei ce folosești tu. Când ai agorafobie e capăt de linie, e cea mai gravă forma de anxietate! Cu xanax ești bine dar fara ele e tragedie! Ești norocos, anxietatea ta nu sa agravat! Eu aveam ipohondrie am scăpat de ipohondrie complet dar de agorafobie nu!

Uite mie prozac imi elimina si partea emotionala, am experimentat personal, poti vedea si tu

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Si 6 cu intuitia?

Am uitat eu aia cu atinsul, ating de toate, de la telecomanda la ciocolata.