anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce mai fac cei din MAPN?
Cum e? Rezistati?

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ce sa faca, recruteaza civilii care vor sa faca stagiul militar, tare mi-e sa nu devina obligatorie usor-usor recrutarea, armata romana se afla in criza de oameni, evident ca majoritatea fug de armata printre care si eu.

| StrongHeart a răspuns (pentru Drimmero):

Eu sper sa devina.

| Drimmero a răspuns (pentru StrongHeart):

De ce? Iti sta prea bine in viata sau sa fii intreg?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Hai sa dam la o parte toata coruptia si nenorocirea din Romania.
Crezi ca Romania e doar un cartier comunist? Asa credeam si eu. Obisnuiam sa ma pis la parterul unui bloc dupa multa bere si sa injur autoritatile.
Pana am realizat ca Romania inseamna tot ce iubesc. Toate padurile, toate dealurile, podisurile, drumurile neumblate, toate familiile, toate animalele, toate potecile batute, toate zavoaiele. Toate astea sunt Romania. De asta vreau sa fie aparata Romania in caz de ceva. Urasc razboiul si sunt pacifist de fel, pana vine rusul, ucraineanul sau neamtul sa imi ameninte existenta.
Pai, daca astea sunt datele, ma transform in caine cat ai zice peste si invat sa arunc o grenada in 2 timpi si 3 miscari.

| StrongHeart a răspuns (pentru Drimmero):

Mai adaug ceva ce mi-a venit in minte acum, stiu un ofiter care a vorbit despre asta.
Armata Statelor Unite e in aceeasi criza de oameni ca si noi, nu suntem singurii!
Si mie imi e frica de razboi, dar e mai bine sa fii pregatit in caz ca vine.
Sursa
https://www.youtube.com/watch?v=4OFevGcLHTU&ab_channel=JREClips

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

O fi Romania casa tuturor romanilor cu tot ce inseamna patrimoniu si frumusetile tarii dar nu e si tara politicienilor? Ia sa-i ducem si pe ei pe front si sa nu mai dea ei directive sa le apere civilii ga0aza pentru jocurile lor politice si pentru batul bagat dupa gard iar cand se ingroasa gluma sa trimita fraierii sa moara pentru ei. Scenariul asta oricum e cam SF...suntem in NATO ceea ce inseamna avem o garantie militara si geo-politica mult prea puternica pentru a ramane descoperiti vreodata (asta daca nu se schimba lucrurile). Nu e nevoie ca civilii sa mearga pe front, exista deja armata profesionista cu oameni capabli si antrenati. Cat timp Romania e in NATO nu are nimeni sange in instalatie sa ne atace, nu de alta dar isi semneaza tara respectiva de una singura sentinta la disparitie.

Întrebări similare