Nimic din păcate, niciun plan de viitor, depresia mea e severă de tot deja și nu mai am perspective
Ce fac? Păi dorm (12-15 ore pe zi), mănânc zilnic de la delivery de la o mulțime de restaurante, stau pe serviciile de streaming unde am abonamente (filme și seriale), mai stau pe YT, citesc și cam atâta...
Nici cu sănătatea nu cred că o voi mai duce bine mult timp...din cauza obezității apar deja niște probleme (deocamdată minore)...și am doar 23 de ani
Și tu ai încercat ca mine să te angajezi și te-a refuzat toată lumea?
Ce studii ai? Ai facultate sau doar liceul cu bacul ca mine?
Am doar liceul cu bacul.
M-am apucat de o facultate și am mers până în anul 2, dar apoi au apărut mai multe probleme acumulate în viața mea și am dat într-o depresie destul de puternică și m-am lăsat de facultate.
Nu am mai încercat să mă angajez fiindcă depresia s-a agravat atât de tare încât acum sunt praf, adică nici nu mai ies din casă deloc (n-am mai ieșit de un an), am devenit sălbatic, am rupt toate legăturile cu oamenii (cunoscuți, prieteni, etc), foarte obez și extrem de leneș și cred vă voi rămâne definitiv la pământ, nu mai sunt șanse să-mi revin (
Nu trebuia să-mi dai explicații, ce și cum, eu nu sunt Dumnezeu să judec pe nimeni. Fă sport, angajează-te undeva, fă-ți o iubită și totul se va regla ușor-ușor. Eu trăiesc cu speranță. Sunt foarte optimist.
Am vrut să-ți las mesaj în privat și să-ți explic cum e, dar nu mă lasă din cauza statusului de membru junior să trimit mesaje.
Nu știi cumva după cât timp îmi acordă statusul de membru senior sau ce trebuie făcut să-l obțin?
Da, am văzut, dar nu mă lasă să răspund la el. Adică îți scriu (am scris mesaj de răspuns) și nu se trimite că zice că nu se poate cu statusul actual
Ce trebuie să fac pentru statusul de membru senior? După cât timp și după ce criterii mi-l acordă?
Asta e. Am făcut deja spam la întrebarea lui RAY. Eu zic să încheiem discuția aici.
Face2face întreabă:
Kreisegger întreabă:
FunKesha întreabă: