Mi-am scapat telefonul in bărbie si acum procesez durerea ca nu am mai patit niciodata asta, ma mai gandesc sa imi schimb total stilul, ceva ce ma caracterizează pe mine, un stil mai chill ca pana acum era mai goth (nu exagerat) da aia e viata, lasa sinucisul si mănâncă, mancarea nu te raneste(((;
Gandeste chibzuit, sinuciderea nu se iarta. Pui atatea intrabari pentru ca te simti singura si n-ai cu cine vorbi? Vrei atentie dar nimeni nu te baga-n seama?
Iti poti crea propria ta poveste in viata, nu lasa moartea sa iti fure aceasta ocazie.
Ce sa faceti altceva copii in vacanta, te inteleg vrei sa scapi de scoala de asta vrei sa te sinuci, dar sa stii ca de scoala nu scapi nici in viata de apoi
Nu doar de școală! De asta scap eu dându-i foc planetei când se va coloniza planeta marte!
Vise, vise!
Mai am și eu niște amărâte de motive, dar csf în mileniul 3 „colegu"?
Te cred, la varsta ta ai multe probleme, nu stii ce sa manci dimineata, ce sa visezi la noapte chesti existentiale desigur
))) cica sa te sinucizi la 13 ani ))) incredete in Dumnezeu scumpa mea el iti va da putere sa mergi mai departe.e clar ca ai pus intrebarea fiindca nu ai relatii interpersonale, ar trebui sa faci vreun sport sau dans ceva de genu unde iti poti face prieteni noi daca cei de la tine nu te apreciaza. totusi e ciudat ca nu ai prieteni avand in vedere ca esti o fire inteligenta.ai putea sa faci si canto si sa te apuci sa canti si sa le dai tuturor peste bot care nu te apreciaza. sinucidere cica ))))
:D Motive neimportante șefu!;)
https://www.youtube.com/watch?v=O-LFycPNg1c
Familia mea are un „talent" fain să mă „ignore", și se plâng că stau prea mult pe 'net...dar nu contează!
Totuș mă „strofoc" să-i ajut pe alții
Cred ca vrei atenție. Dar sa știi ca asta nu e un subiect pe tema căruia sa glumești.
La vârsta ei? Crezi ca probleme îi ocolesc pe copii doar pentru ca-s copii? Poate avea destule probleme cât pentru o viața. Daca are sau nu(probabil nu)știe doar ea.
Atenție? Pe aia o pot „atrage" și în alte moduri! Adică așa cred!
Eu sunt fixată pe ceva: nu mă iau de europeni și de 90% dintre români.
Deci te-ntreb pe tine, în „calitate" de cetățean european și ș...român
Serios?
Pamanteanul întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: