Buna! Sunt utilizator TPU de pe 18 decembrie 2010, am 36 de intrebari, 913 raspunsuri si 202 raspunsuri castigatoare.
1. Bine
2. din 5 feb 2011
3. 165
4.615
5.60
Acum am si eu 2 intrebari.
1. Dar tu?
2. Dai la mine funda?
Poți afla acest lucru vizitându-ne profilurile.
Cu un singur click afli răspunsuri la 4 întrebări.
Baftă!
Draga Prometheus, aici conteaza sa dai un sfat cuiva, nu sa fie raspunsul tau declarat castigator neaparat. Funda primeste raspunsul caruia a fost cel mai complet si a ajutat cel mai mult. Cred ca, conteaza mult ca avem mai multe raspunsuri la general, decat raspunsuri castigatoare.
Cu referire la "Mult prea putine in comparatie cu numarul de raspunsuri", am uitat sa precizez.Nu despre asta vorbeai? Prea putine raspunsuri castigatoare pe langa numarul total de raspunsuri.
Si eu m-am referit la faptul ca nu conteaza numarul de raspunsuri castigatoare, ci faptul in sine, ca dai un raspuns cuiva. Asta nu te multumeste? si ar fi cam ultimul raspuns ca nu facem chat aici.
Nu a fost o neatentie, a fost o curiozitate. Multi de aici se simt constransi de faptul ca au 1000 de raspunsuri si doar 10 castigatoare.
Din pacate eu nu explorez nici profilele celor care imi raspund mie la intrebari, ma uit dupa raspuns doar si ala mi-e suficient. Acum am inteles, imi pare rau ca te-a deranjat sau ceva, afirmatia mea. Pa, pa!
RAY întreabă: