Cultura civica, despre toate ce tin de dupa cei 7 ani de acasa: omenie, solidaritate, intelegere, toleranta, etc.
Salut. Mi-ar plăcea, în primul rând, să predau religia.
De asemenea, mi-ar face plăcere să fiu profesor sau suplinitor de limba engleză sau geografie.
Geografia, care in scoala mi-a placut foarte mult, desenul, la care am talent, si religia, daca asta i-ar ajuta pe elevi sa Il cunoasca si sa se apropie de Dumnezeu
Matematica. Nimic nu se compara cu fetele elevilor cand intra profesorul de matematica in clasa
Eu nu rad de necunostinta, decat daca e acuta si denota si un cumplit dezinteres.Nici eu nu stiu bine analiza, dar ma tarsai pentru un 7-8 daca intru bine in priza.Algebra,cel putin cea de a noua, ce-o faci tu, e extrem de usoara.De fapt, algebra e oricand usoara. Daca s-ar da BAC-ul la matematica doar din algebra, as lua si acolo ceva aproape de 10.
Am uitat, tu nu faci temele.Da' nu strica o jumatate de ora o progresie, un radical de ordin n, alea-alea. :))
Zi saru' mana pentru bastardul lui Opeth cu DT : http://www.youtube.com/watch?v=iRbnY8EK4Ew
Aha..si pui intrebari ca "Dumnezeu exista?".
As incepe de la bazele fundamentale ale crestinismului pana la participarea la o slujba!
Astronomie(exista la licee in america, anglia...in niciun caz nu exista in Romania.) sau geografie.
Dacă ar fi din programa şcolară ar fi: antreprenoriatul
Dacă ar fi din orice aş alege ştiinţa succesului