Stil vestimentar, majoritatea se imbraca jalnic, incercand sa copieze ceva vedete si sa fie sexi... se poate si fara vulgaritate!
Credeam ca optezi pentru orele de sexologie, advanced
Daca predai sexologia ma inscriu la orele tale.
Nu se poate, eu predau prea repede, intelegi prea putin (nu te las eu sa intelegi prea mult) si ramai repetent! Din an in an o iei de la capăt si-ti jur că devii expert!
Alea la meditatii private
Auzi, daca predai stenografic eu ma inscriu la clasa ta de sexologie Nu de alta, dar daca ma iei cu teoria elementara eu adorm repede cu fruntea-n pix
Păi meditează-l pe Hombre, abia așteaptă! Tine-l și la ore suplimentare
Vreau sa fiu repetent, vreau sa fiu...
- John!
-Yes, Sir!
-Spune-mi te rog, baia noastra are 2 usi?
-No, Sir!
-Ah, inseamna ca iar am facut pipi in sifonier...
Atunci trecem direct la... advanced, să nu-ti mai pice capul. Eventual, să-si schimbe pozitia, na, coordonatele "geografice"
Ioi!
De care ziceai?
Sunt mai multe, e o serie-ntreaga cu John si Sir
Istoria si psihologia si limba rusa. Oricine are nevoie de o cultara generala, psihologia este ceva ce multi nu inteleg si este foarte interesanta ajungi sa iti explici multe chestii, iar limba rusa este o limba grea dar frumoasa din punctul meu de vedere.
Cred ca o materie care sa nu fie materie de BAC ca sa pot face misto de copii Sportu.( la Liceu ).
Astronomie, insa ca si filozofia si psihologia (spre exemplu), aceasta materie nu este pentru toata lumea.
Sunt unele materii la care inveti ca papagalul...pentru o nota amarata acolo, altele la care trebuie sa mai si gandesti putin nu doar sa memoreri ce ai citit iar altele la care iti storci creierii incercand sa incepi sa inveti si sa intelegi ceva.
Romana. Sa-i invat pe romani cum sa vorbeasca corect limba romana. Vorbesc unii engelzi romana mai bine ca ei.