| bleakk a întrebat:

Ce meserii credeti ca au acei 'lumbersexuali' (tipul acela de hipster cu freza pe spate,barba mare,cercei din aceia,tatuaje cu diferite semnificatii) de isi permin intr-un fel acest stil? Presupun ca or in domeniul afacerilor(patroni ceva) sau modele ca sa fie avocat/jurnalist sau profesor eu stiu, ar fi departe. Ce credeti?
Uitati si o fotografie ca sa stiti la ce ma refer: https://www.google.ro/......ps?/search

10 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Singura meserie care-mi vine in minte cand ii vad e cea de padurar.Adica uita-te la ei, mai fac si poze cu toporul in mana.

| SkyPilot a răspuns:

Ai sa razi, dar pot sa aiba orice meserie. Am avut un sef (peste software development) care era motociclist dintr-ala umflat, cu toale de piele, tatuaje si ras in cap, iar prietena lui ziceai ca face trotuarul happy. Si am vazut alta data la Public Relations (deci "fata" companiei) unul de ziceai ca e homeless.

| 1DeadMemories a răspuns:

IT,marketing,actorie,cantareti,artisti plastici si nu in ultimul rand am vazut prin Hipermarketuri consultanti de vanzari cu acest aspect.
Au inceput si in Romania sa pice prejudecatile privind aspectul fizic.
Am cunoscut Brand Manager care venea la job la costum si avea tatuaje pe tot corpul.
la mine tatuajele de pe maini sunt vizibile, daca e cazul la o intalnire sobra imi pun camasa cu maneca lunga, chiar si vara (matase)

| bleakk explică (pentru 1DeadMemories):

Dar mi se pare chiar interesant, pe langa faptul ca poate calca anumite morale privind estetica lor.

| Diavolcata a răspuns:

Crede-ma astia sunt mai platit ca toti romani din orice domeniu, si nu sunt asa cum se crede despre ei.

| Wøodenpints a răspuns:

Hm, homalăii ăia cu cele mai oribile freze din istoria părului care vor să arate ca niște tăietori de lemne canadieni dar reușesc să batjocorească întregul stil masculin?
Cred că meseria care li se potrivește cel mai mult este de loc de tras flegme. Și dacănu există meseria asta o inventez eu acum. Iei un snop de homeleși dinăștia și-i pui din 50 în 50 de metri pe marginea trotuarului iar fiecare om ce are o flegmă-n gât și nu are unde s-o tragă să le folosească barba drept țintă.
Ar fi utili și ca loc în care să se cace porumbeii, dar pentru asta există statuile din parcuri care se descurcă mult mai bine și arată și mai decent.

Și nu, nu e vorba că arată ca un copil făcut de alex velea și un boschetar. Aspectul na-r fi o așa mare problemă. Poți trece ușor peste aspectul de hipster obosit pe care-ți vine să-l bați din plăcere. Atitudinea lor de căcat e cea mai mare problemă. Și da, oamenii care arată astfel întotdeauna au o atitudine de căcat.

| TheMchαnix a răspuns:

Mâncători de pe jos (într-o lume perfectă). Nu aspectul e problema majoră, deși arată de parcă s-au scărpinat pe față cu un preș de șters picioarele, problema lor (cum a remarcat și Wøoden) e atitudinea arogantă și uneori ipocrită de care dau dovadă hipsterii (desigur, sunt cazuri și cazuri, unii pot avea o atitudine destul de OK, dar sunt mai izolate cazurile alea, ca să arăți și să te comporți hipsterește, îți trebuie o supradoză de aroganță, narcisism și superficialitate, de aceea cazurile de hipsteri și lumbersexuali OK sunt foarte rare).

În lumea reală, pot avea orice meserie vor, de la manager la gunoier, am văzut și am auzit de destui oameni superficiali cu funcții înalte care au un aspect considerat ca fiind normal, așa că nici hipsterii nu fac excepție (deși înfățișarea poate să le îngreuneze șansele de angajare într-un post decent, sau chiar mai bine plătit, pentru că, din păcate, se pune mai mult accentul pe înfățișare, nu pe aptitudini și capacități).

| bleakk explică (pentru Wøodenpints):

OK,ce am inteles din raspunsul tau este faptul ca acele persoane sunt niste gunoaie si nimic mai mult,o proasta generalizare,zic eu. Nu este nicio problema sa iti exprimi parerea cu privire la o categorie de persoane,asa cum stii (sau asa cum poti),insa,de asemenea,acele persoane se pot "kaka" oricand pe chelia ta sau sa te traga de pletele ( pe care le-ai avut). Nu inteleg asta. In primul rand,aproape ca nici nu mi-ai raspuns la intrebare,iar in al doilea rand,nici nu am cerut parerea voastra asupra acestui grup de oameni (daca-l pot numi asa,oricum nu are cum sa fie toti la fel asa cum zici tu ),ci doar ce meserii credeti ca pot avea acestia. Daca tu esti tipul de om mai respingator, mai invidios, uracios si totodata aducator de prejudecati este strict problema ta. Insa, poate vei intelege ca asa cum tu iti dai cu parerea si faci generalizari aiurea, si tu poti fi incadrat cu usurinta intr-o categorie de oameni de "rahat".

| Wøodenpints a răspuns (pentru bleakk):

Nu-i nici invidie, nici ură nici prejudecată. Tot ce văd eu e o șleahtă de idioți ce copiază un stil care nu li se potrivește. Nu doar că-l copiază, da-l duc și în penibil. De la mijloc în jos arată ca niște poponari siniștri, de la mijloc la gât ca niște pădurari canadieni (în afară de ăia slabi și cocoșați, ăia arată doar penibi) și de la gât în sus ca niște boschetari cu căciuli de hipster. Ceva penibil. E și mai penibil faptul că se copiază unul pe altul doar din cauză că așa e moda. Dacă ar fi văzut unul cu aspectul ăsta acum 5 ani, l-ar fi arătat cu degetul. Dar când sunt destui idioți care se îmbracă așa, brusc devine social acceptat.
Și da, poți judeca ce-au în cap oamenii și după modul în care arată.

Despre mine poate să spună oricine ce vrea. Știu că arăt ca un pușcăriaș și am privire de psihopat. Da nu mă deranjează deloc.

Întrebări similare